den ksero ti na kano

15.11.2011
Μου είπε ότι πιο πριν τα αγόρια την τελειώνανε στο στόμα και στο πρόσωπο... Καταλαβαίνετε τι σοκ έπαθα. Αυτή όμως μου είπε ότι δεν τις αρέσει αυτό...

Γεια σας θεία Λουκια. Πριν μερικές μέρες συζητούσα με την γυναικα μου για το sex. Η γυναικα μου είναι αμερικάνα αλλα καθώς "ζιζιτουσαμε" μου είπε ότι πιο πριν τα αγόρια την τελειώνανε στο στόμα και στο πρόσωπο... Καταλαβαίνετε τι σοκ έπαθα. Αυτή όμως μου είπε ότι δεν τις αρέσει αυτό, αλλα το έκανε γι' αυτούς. Πως γίνετε μια γυναικα να κάνει κάτι στο sex που δεν θέλει; Και εγώ της είπα ότι ποτε δεν θα το κάνω αυτό και χάρηκε πολύ... Λέτε να της αρέσει αλλα φοβάται να μου το αποκαλυψει γιατί πιστεύει ότι θα την θεωρώ πουτάνα; Η όντως δεν της αρέσει αυτό, γιατί μου είπε καμια γυναικα δεν θέλει τα σπερματοζωάρια του άντρα να τα καταπίνει. Πείτε μου σας "παρακλω" τι γίνεται;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μμμ... Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά τι εννοούσε, αλλά αν γενικότερα η γυναίκα σου είναι σχετικά συνεσταλμένη στο σεξ και διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες, είναι πιθανόν να έριχνε άδεια για να πιάσει γεμάτα. Έτσι αν μ' αυτόν τον τρόπο ήθελε να σου ζητήσει να δοκιμάσετε μαζί κάτι τέτοιο, αλλά εσύ έδειξες σοκαρισμένος από την αποκάλυψη της, είναι λογικό να το "μάζεψε" και γι' αυτό να σου είπε ότι δεν της άρεσε αυτή η πρακτική.

Από την άλλη, μπορεί πράγματι να μην της άρεσε τότε, με την έννοια ότι δεν το επιζητούσε, αλλά να ήθελε να ικανοποιήσει τα πρώην αγόρια της και γι' αυτό δεν έφερνε αντίρρηση. Βλέπεις, εσύ μπορεί να μην συνηθίζεις τέτοιες πρακτικές, αλλά για άλλα ζευγάρια δεν θεωρείται κάτι τόσο χυδαίο, ή απαγορευμένο. Έτσι, αν τελικά καταλάβεις ότι στη γυναίκα σου αρέσουν αυτά, δεν θα πρέπει να την κακοχαρακτηρίσεις.

Αν λοιπόν, η αποκάλυψη της σου έχει κεντρίσει τη φαντασία και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις αυτές, ή άλλες πρακτικές μαζί της, δεν έχεις παρά να της το προτείνεις, με ευγενικό τρόπο βέβαια. Δηλαδή, μπορείς να της πεις κάτι σαν "σκεφτόμουν αυτό που λέγαμε προχτές και αναρωτιέμαι μήπως κατά βάθος θα ήθελες να δοκιμάσουμε και μαζί, αυτό ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελες να κάνουμε στο κρεβάτι".

Στο κάτω-κάτω μπορεί εκείνη απλά να θέλει περισσότερη ποικιλία κι όχι απαραίτητα κάτι τόσο συγκεκριμένο κι απλά να ντρέπεται να στο ζητήσει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σ' αυτά τα θέματα, αφού οι εναλλαγές, η φαντασία και ο πειραματισμός στο σεξ θα ωφελήσει πολύ τη σχέση σας σας σε βάθος χρόνου. Αντίθετα , να ξέρεις ότι η πλήξη είναι ο χειρότερος εχθρός του έρωτα και κατ' επέκταση και του γάμου σας.