Τι έκανα λάθος?

22.11.2011
Μετά απο 3 μήνες, δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε ικανοποιητικό σεξ. Μάλιστα, μερικές φορές μου έδινε την εντύπωση οτι ήταν παρθένος. Το θέμα είναι πως δεν πιστεύω οτι μπορεί να δουλέψει μια σχέση χωρίς καλό σεξ. Και για αυτό χωρίσαμε.

Αγαπητή θεία Λουκία καλημέρα. Είμαι η Κάτια και είμαι 29. Πριν απο περίπου ένα χρόνο, τα έφτιαξα με ένα τύπο 2 χρόνια μικρότερο. Το παιδί ήταν υπερβολικά επιτυχημένος στα επαγγελματικά, είχε πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους, είχε πολύ σωστή συμπεριφορά και γενικότερα ταίριαζε με τα πρότυπα του τέλειου άντρα με τα οποία με μεγάλωσαν. Απο την πρώτη στιγμή ήταν ειλικρινής και είπε χωρίς φόβο και πάθος, ότι αταξίες έχει κάνει στη ζωή του, λέγοντας ωστόσο οτι τις περισσότερες τις έχει μετανιώσει και οτι πρέπει να ψάξει να βρεί τις πρώην του για να ζητήσει συγνώμη! Είχε πει χαρακτηριστικά οτι το μοναδικό κακό που δεν έχει κάνει είναι η απιστία. Σαν χαρακτήρας ήταν τέλειος, πάντα είχε όρεξη και διάθεση για κουβέντα και δεν υπήρχε ούτε ένα βαρετό λεπτό μαζί του. Για αυτούς τους λόγους, προσπάθησα (και τα κατάφερα) να καθυστερήσουμε αρκετά να βρεθούμε σεξουαλικά. Δυσκολεύτηκα μάλιστα γιατι μια φορά που είδα το πέος του, δεν κρατούσα και μεζούρα αλλα, ήταν γεμάτα 18 εκατοστά. Στο εν το μεταξύ, σύμφωνα με τους φίλους του, ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί μου και δεν τον είχαν ξαναδεί έτσι. Όταν όμως μετά απο ένα μήνα σχέσης πήγαμε να ολοκληρώσουμε σεξουαλικά, κάτι δεν πήγε καλα και ήταν χαλαρό. Και αυτό έγινε και τις επόμενες φορές. Μετά απο 3 μήνες, δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε ικανοποιητικό σεξ. Μάλιστα, μερικές φορές μου έδινε την εντύπωση οτι ήταν παρθένος. Το θέμα είναι πως δεν πιστεύω οτι μπορεί να δουλέψει μια σχέση χωρίς καλό σεξ. Και για αυτό χωρίσαμε. Χάσαμε την επαφή μας και ξαναμιλήσαμε 6 μήνες μετά. Δεν είχε κάνει καμία σχέση μετά απο εμένα. Και τότε ήταν που επιχείρησα και έκανα εγώ σχέση με ένα φίλο του. Τότε ο πρώην φρίκαρε και άρχισε να φέρεται σαν μ@λ@κ@ς προς όλους, εκτός ίσως απο εμένα! Άρχισε να βγαίνει έξω κάθε βράδυ, έπινε πολύ και την τελευταία φορά που ρώτησα κάποιους κοινούς γνωστούς, τα είχε με 4 διαφορετικές γυναίκες! Φαίνεται οτι στο σεξουαλικό κομμάτι τα πάει γενικότερα πολύ καλά, εκτός απο όταν ήταν μαζί μου! Τί έκανα λάθος; Πώς και γιατί του βγαίνει και τα πάει καλά με όλες, αλλα με εμένα δεν μπορούσε να διατηρήσει τη στύση του; Θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό ωστε να τον είχα ξεμπλοκαρει και να είμασταν μαζί; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καταρχήν δεν ξέρεις τι κάνει στο κρεβάτι με τις άλλες, οπότε αν το κίνητρο σου για να σκέφτεσαι την επανασύνδεση μαζί του είναι η ζήλια, καλύτερα να το ξανασκεφτείς, γιατί τον έχεις ήδη πληγώσει μια φορά με την ιστορία με τον φίλο του και είναι κρίμα να το επαναλάβεις.

Έπειτα, η χαλαρή στύση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους τους άντρες περιστασιακά, όταν έχουν αυξημένο άγχος για την απόδοση τους κι αυτό είναι πιο πιθανόν να συμβεί όταν βρίσκονται με μια σύντροφο που τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μάλιστα αν τους συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό μια φορά με κάποια γυναίκα, είναι ακόμα πιθανότερο να τους ξανασυμβεί και στις επόμενες συνευρέσεις μαζί της, γιατί δημιουργείται ένα είδος αντανακλαστικού που διαιωνίζει τον φαύλο κύκλο.

Επιπλέον να ξέρεις ότι οι άντρες με μεγαλύτερα πέη έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ν' αντιμετωπίσουν προβλήματα στύσης, καθώς η πλήρης αιμάτωση του πέους που απαιτείται για μια σκληρή στύση είναι πιο δύσκολη. Εκείνος το ήξερε σίγουρα αυτό από πριν κι αυτός είναι ακόμη ένας παράγοντας άγχους.

Κανονικά βέβαια και μετά από αρκετές επαναλήψεις, η σεξουαλική του απόδοση θα άρχιζε να στρώνει, με την προϋπόθεση ότι θα έδειχνες κατανόηση για την ιδιαιτερότητα του και θα φρόντιζες να σε ικανοποιεί στο μεταξύ με άλλους τρόπους. Όμως, αν -όπως συμπεραίνω από το γεγονός ότι τον χώρισες γι' αυτόν τον λόγο- αντέδρασες επικριτικά ή αρνητικά ως προς τη χαλαρή στύση του στις όσες συνευρέσεις σας, είναι επόμενο το άγχος για την απόδοση του να πολλαπλασιάστηκε, αντί να μειωθεί.

Άλλωστε, το πρώτο κι ακόμα μεγαλύτερο λάθος σου ήταν το γεγονός ότι άφησες να περάσει τόσος καιρός μέχρι να το κάνετε για πρώτη φορά, αφού η αναμονή αυξάνει τις προσδοκίες εκατέρωθεν, οπότε φυσικό ήταν εκείνος να κομπλάρει περισσότερο κι εσύ ν' απογοητευτείς.

Μ' αυτά τα δεδομένα, έχω την εντύπωση ότι χειρίστηκες λάθος όλη την υπόθεση εξ αρχής και αφού μπερδεύτηκες και με τον φίλο του, θα ήταν πολύ δύσκολο να επιδιώξεις μια δεύτερη ευκαιρία μαζί του χωρίς να απογοητευτείς. Να ξέρεις όμως στο εξής, ότι όλες, μα όλες οι σχέσεις εμπεριέχουν και κάποια πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσεις, ή να δεχτείς προκειμένου να τις διατηρήσεις και γι' αυτό θα πρέπει να κρίνεις πολύ προσεκτικά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ