Τελειώνει γρήγορα... καλο ή κακό;

13.01.2012
Κάθε φορα που το κάνουμε τελειώνει γρήγορα. Είναι καλό για ενα αγόρι να τελειώνει γρήγορα;

Γεια σου Θεία Λουκία. Θέλω να σε ρωτήσω κατι και ελπίζω να μου απαντήσεις... Ενα χρόνο τωρα έχω ελεύθερη σχέση με ενα παιδί... Eχουμε προχωρήσει. Κάθε φορα που το κάνουμε τελειώνει γρήγορα. Είναι καλό για ενα αγόρι να τελειώνει γρήγορα; Αν μπορεις απάντησε μου... Σε ευχαριστώ πολύ... Φιλιά!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Όχι, δεν είναι καλό να τελειώνει γρήγορα, γιατί έτσι πιθανότατα δεν προλαβαίνει να σε ικανοποιήσει. Βέβαια, το "γρήγορα" είναι σχετικό, αλλά για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης ο μέσος όρος για μια ικανοποιητική διάρκεια στύσης στο σεξ με διείσδυση είναι τα 5-10 λεπτά.

Το όλο θέμα εξαρτάται από εκείνον και από το να μάθει να ελέγχει τη στύση του, κάτι που προφανώς δεν έχει κατακτήσει όπως συμβαίνει με πολλούς νεαρούς άντρες. Ωστόσο, όλα τα αγόρια μπορούν να μάθουν να ελέγχουν τη στύση τους με προσπάθεια και αρκετή υπομονή. Το θέμα έχει να κάνει αρκετά με την εμπειρία, αλλά κυρίως με τη θέληση τους να γίνουν καλύτεροι εραστές. Άλλωστε, μ' αυτό τον τρόπο θα παίρνει κι ο ίδιος περισσότερη ικανοποίηση για περισσότερη ώρα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως είπαμε στην αρχή, όλα είναι σχετικά αφού αν εκείνος καταφέρνει να σε ικανοποιήσει σε μικρότερο χρονικό διάστημα από τον μέσο όρο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Διαφορετικά κι αν βέβαια τον ενδιαφέρει η δική σου ικανοποίηση, θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να ελέγξει τον εαυτό του, ή έστω, να σε ικανοποιεί χειρωνακτικά πριν προχωρήσετε στο κολπικό σεξ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ