Φλερταρει με τη φιλη μου

22.03.2015
Πηγαμε στην καφετερια και συνεχεια πειραζοντουσαν και πριν της εστειλε και μηνυμα.

Θεια Λουκια, υπαρχει ενα αγορι που μου αρεσει. Χθες μιλουσαμε αυτος μου εστειλε πρωτος, γιατι ηταν να βγουμε εγω αυτος, ο κολλητος μου και η κολλητη μου και μιλουσαμε μετα με καρδιες και τετοια. Σημερα το πρωι που συναντηθηκαμε τελικα, ηρθε μια πολυ καλη μου φιλη και αλλες δυο μαζι! Πηγαμε στην καφετερια και συνεχεια πειραζοντουσαν και πριν της εστειλε και μηνυμα. Ειμαι χαλια τι μπορω να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αλίκη μου, πρώτα απ' όλα, μην του ξαναστείλεις τίποτα αν δεν σου στείλει αυτός. Μετά θα πρέπει να μιλήσεις στη φίλη σου με την οποία πειραζόντουσαν (δεν κατάλαβα με ποια, αλλά δεν έχει σημασία) και να της πεις για να το ξέρει, ότι την προηγούμενη ημέρα αυτό το αγόρι σου έστελνε καρδούλες (μπορείς να της δείξεις τη συζήτηση κιόλας) και ότι σου άρεσε από πριν.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει και οι δύο να καταλάβετε ότι αυτό το αγόρι δεν φλερτάρει σοβαρά και δεν έχει καταλάβει ότι δεν επιτρέπεται να φλερτάρει με πολλά κορίτσια της ίδιας παρέας ταυτόχρονα, αφού γρήγορα θα φανεί ότι δεν του αρέσει καμία πραγματικά κι ότι απλά παίζει μαζί σας (όπως φάνηκε και τώρα).

Κανονικά δεν είναι σωστό μεταξύ φιλενάδων να φλερτάρουν με ένα αγόρι που αρέσει σε κάποια ανάμεσα τους -τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όμως, αν οι άλλες δεν το ξέρουν ότι σου αρέσει αυτό το αγόρι κι ότι κάτι παίζεται μεταξύ σας, δεν έχουν κανένα λόγο να κάνουν πίσω.

Αν πάλι πεις στις φίλες σου ότι σου αρέσει ένα αγόρι, αφού κάποια άλλη έχει αρχίσει να φλερτάρει μαζί του πρώτη, δεν πιάνεται γιατί έρχεσαι δεύτερη.

Ωστόσο, πρόσεξε: σε κάθε κορίτσι αναλογεί ένα αγόρι τη φορά. Δηλαδή, αν κάποια πονηρή πει ότι της αρέσουν όλοι ή αλλάζει γνώμη για το ποιος της αρέσει κάθε μέρα, προσπαθώντας να "προλάβει" τις άλλες, πάλι δεν πιάνεται, γιατί δεν μπορεί μία κοπέλα να προσπαθεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των αγοριών που ξέρετε (αυτό μας έλειπε).

Τέλος πάντων, όπως καταλαβαίνεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση άργησες λίγο να "καπαρώσεις" το αγόρι αυτό, αλλά δεν πειράζει αφού αποδεικνύεται ότι δεν αξίζει και πολύ σαν χαρακτήρας και δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για τα μούτρα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ