Πρωτη φορα

29.03.2015
Εχουμε δοκιμασει ηδη μια φορα αλλα δε τα καταφεραμε γιατι δεν ηξερα που μου πανε τα 4...

Καλησπερα ειμαι 17 χρονων και θελουμε να προχωρησουμε με τη κοπελα μου επισης 17. Το θεμα ειναι οτι ειμαστε και οι 2 απειροι. Εχουμε δοκιμασει ηδη μια φορα αλλα δε τα καταφεραμε γιατι δεν ηξερα που μου πανε τα 4. Help.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητέ μου πρωτάρη, το σεξ είναι από τα πράγματα που δεν πρέπει να σκέφτεσαι πολύ γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο περίπλοκο σου φαίνεται. Το ιδανικό είναι να μην το σκέφτεσαι καθόλου και ν’ αφήσεις το ένστικτο σου να σε οδηγήσει, χωρίς να αυτολογοκρίνεσαι και να προσπαθείς να κάνεις πράγματα που δεν σου βγαίνουν αυθόρμητα.

Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι η σεξουαλική αυτοπεποίθηση είναι κάτι που αποκτάς σταδιακά καθώς προχωράς από τις πρώτες αγκαλιές και φιλιά, μετά στα χάδια, στα προκαταρκτικά και στο τέλος -αφού νιώθεις έτοιμος και το θέλεις πραγματικά- στην κολπική διείσδυση. Δηλαδή, το κολπικό σεξ δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς να έχεις εξοικειωθεί προηγουμένως με το γυναικείο σώμα, ενώ ακόμα κι αν το κάνεις έτσι θα μοιάζει μηχανικό και αφύσικο.

Τώρα, με βάση αυτά που μου λες δεν μπορώ να ξέρω σε ποιο από τα προπαρασκευαστικά στάδια βρισκόσαστε αυτή τη στιγμή με την κοπέλα σου. Όμως αυτό που πρέπει να ξέρεις εσύ είναι ότι δεν μπορείς να παρακάμψεις κάποιο από αυτά, αφού κάτι τέτοιο μοιάζει σαν να θέλεις να τρέξεις χωρίς να έχεις μάθει πρώτα να περπατάς.

Από εκεί και πέρα, προχωρώντας βήμα-βήμα η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα. Τώρα, αν θέλεις αποκτήσεις και μια «θεωρητική» κατάρτιση για το θέμα, σου συστήνω να διαβάσεις τα άρθρα του WomenOnly, «Η ανατομία της σεξουαλικής πράξης» και την τριλογία «Στον αστερισμό της παρθένου» μαζί με τα σχετικά άρθρα τους που συνολικά θα σου δώσουν επαρκείς πληροφορίες και μια σφαιρική εικόνα για το ζήτημα.

Σου εύχομαι καλή ανάγνωση και κάθε επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια σου!