Ανύπαρκτη για τους γονείς του

21.04.2015
Δεν θέλει με τίποτα να παραδεχτεί στην μαμά του ότι έχει σχέση και όταν τον ρωτάω για ποιο λόγο μου λέει επειδή θα αρχίσει να ρωτάει για μένα.

Καλησπέρα θεία Λουκία. Είμαι με κάποιον σχεδόν 3 χρόνια και δεν θέλει με τίποτα να παραδεχτεί στην μαμά του ότι έχει σχέση και όταν τον ρωτάω για ποιο λόγο μου λέει επειδή θα αρχίσει να ρωτάει για μένα. Το κρατάει σαν εφτασφραγιστο μυστικό... Μια μέρα τον πήρα τηλέφωνο και το είδε η μαμά του που τον επαιρνα τηλέφωνο και του είπε ότι την κοροϊδεύει και αυτός δεν είπε τίποτα. Με πειράζει πολύ αυτό ότι δεν παραδέχεται στην μάνα του ότι έχει σχέση. Τι λες να κάνω; Για να ξεκολλήσει από αυτό;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, το πρόβλημα δεν το έχει μαζί σου, το έχει με τη μαμά του και δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από εκείνη ακόμη κι αν χτυπιέσαι κάτω. Με άλλα λόγια εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εκείνον να κόψει τον ομφάλιο λώρο που τον συνδέει με τη μητέρα του, εφόσον δεν το έκανε εκείνη έγκαιρα.

Τώρα, από την πλευρά σου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να αποδεχτείς την κατάσταση και να ζεις στο περιθώριο της οικογένειας του, είτε να τον χωρίσεις. Δεδομένου ότι έχεις μπλέξει με μαμάκια, δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ