Γιατι απομακρυνεται;

03.05.2015
Την θεωρουσα παραπανω και απο αδελφη αλλα απο τι καταλαβαινω ολο αυτο ηταν εσκεμενο με καποιο σκοπο.

Αγαπητη θεια λουκια σου στελνω το μηνυμα γιατι αισθανομαι πολυ ασχημα ψυχολογικα το θεμα ειναι οτι ειμαι πολλυ ατυχη στο θεμα φιλιας. Να σου διηγηθω με συντομια την ιστορια ειχα αναγκη απο χρηματα και πηγα να εργαστω σε ενα σπιτι για τα προστοζην φροντιζα μια γιαγια για τεσσερις μηνες οπου το τεταρτο ησυλθε στο νοσοκομειο λογω σοβαροτατου προβληματος υγειας ειχε υποστει πνευμονικη εμβολη και πεθανε. Εγω απο τημ μερια μου κατεβαλα οσοι φροντιδα νο σηλευτικη μπορουσα ειχα αναπτυξει αριστες σχεσεις με την νυφη της μπορω να πω αδελφικες μου ειχε πει οταν πεθανε να το θεωρο σπιτι μου και οικογενεια μου τους ιδιους αρχισαμε να βγαινουμε να πηγαινουμε για καφε αραια και που οχι σε καθημερινο επιπεδο το τελευταιο διαστημα βλεπω μια υποκριτικη συμπεριφορα δεν ειναι τοσο δεκτικη οσο ηταν πιο πριν την παιρνω τηλ η θα με παρει μετα απο μια ωρα και θα μου πει δεν μπορω κλεισε θα σε παρω εγω και να μην με εχει παρει και καθολου η καποιες φορες να τυχανει να σηκωνει με δισταγμο το τηλ και να μου λεει σκεφτομουν να σε παρω τηλ ενω δεν ειχε μπει καν στην διαδικαια να το κανει. Δεν ξερω τι φταιει. Εγω την θεωρουσα παραπανω και απο αδελφη αλλα απο οτι καταλαβαινω ολο αυτο ηταν εσκεμενο με καποιο σκοπο. Δεν μπορω να καταλαβω στο σπιτι ηταν μια χαρα δεκτικη οταν δουλευα και τωρα θελει να κρατησει αποστασεις. Τελικα ειμαι ατυχη στο θεμα φιλιας σε παρακαλω βοηθησεμε και δως μου βοηθεια στο θεμα αυτο σε παρακαλω περιμενω απαντηση.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δήμητρα μου δεν υπάρχει τίποτα εσκεμμένο. Απλά αυτή η κοπέλα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά όσο ζούσε η γιαγιά κι επειδή τη φρόντιζες καλά και είσαι καλός άνθρωπος όπως φαίνεται, η νύφη της ένιωθε κοντά σου και κάπως δέθηκε μαζί σου.

Όμως, τώρα που πέθανε η γιαγιά και πέρασε κάποιος καιρός, η νύφη μάλλον δεν νιώθει ότι σας συνδέουν πολλά άλλα κοινά σημεία και έχει απομακρυνθεί ψυχικά από σένα. Δεν το κάνει από κακία, ούτε για να σε πληγώσει.

Νομίζω ότι θα πρέπει να πάψεις να την παίρνεις τηλέφωνο συχνά και να της ζητάς να κάνετε παρέα. Κράτα χαλαρή επαφή μαζί της (π.χ. για ευχές σε γιορτές) και δώσε βάση σε φιλίες που μπορεί να έχεις με κοπέλες που σας συνδέουν περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα. Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να ευτυχήσεις.