Πρόβλημα sex

13.05.2015
Κάνουμε προσπάθειες για μωρό αλλά μετά αρκετά υγρά βγαίνουν ενώ είμαι ξαπλωμένη ακόμη.

Καλησπέρα θεία Λουκία έχω ένα θέμα: ο άντρας μου όταν τελειώνει μέσα μου γιατί κάνουμε προσπάθειες για μωρό αλλά μετά αρκετά υγρά βγαίνουν ενώ είμαι ξαπλωμένη ακόμη. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ντρέπομαι να το συζητήσω με την γυναικολόγο μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γωγώ μου, τα υγρά αυτά είναι το σπέρμα του άντρα σου και είναι εντελώς φυσιολογικό να αποβάλλονται από τον κόλπο σου μετά το σεξ.

Εφόσον θέλεις να μείνεις έγκυος, το ζητούμενο είναι το σπέρμα να μένει αρκετό χρόνο μέσα σου ώστε να είσαι σίγουρη ότι ένα μέρος του έχει διαπεράσει τον τράχηλο και έχει πάρει τον δρόμο για τις σάλπιγγες σου. Πάντα όμως, το μεγαλύτερο μέρος του θα αποβάλλεται αφού μετακινηθείς κι αφού σηκωθείς από το κρεβάτι.

Ωστόσο, για να βοηθήσεις την κατάσταση σου συστήνω να διαβάσεις το άρθρο μας, «Οι καλύτερες στάσεις για να μείνεις έγκυος», καθώς τα πρώτα λεπτά της εκσπερμάτωσης είναι τα πιο σημαντικά για τη σύλληψη. Συμπληρωματικά, μπορεί να σε βοηθήσει να μένεις για ξαπλωμένη ανάσκελα με ένα μαξιλαράκι κάτω από τους γοφούς σου για κανένα πεντάλεπτο μετά το σεξ.

Σου εύχομαι γρήγορη επιτυχία στον στόχο σου!