Κέρδισε προσκλήσεις για το Maleficent με την Αντζελίνα Τζολί

20.05.2014
Το womenonly για μια ακόμη φορά σε στέλνει σινεμά. Παίξε και κέρδισε 1 από τις 10 διπλές προσκλήσεις που δίνουμε για την πρεμιέρα της ταινίας MALEFICENT όπου πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα Τζολί με τη μικρή κορούλα της.

Το Maleficent διηγείται την άγνωστη - και διαφωτιστική- ιστορία της πιο εμβληματικής Κακιάς στην ιστορία της Disney. Πρόκειται για τη Μάγισσα που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη στην αριστουργηματική ταινία του 1959 και στην οποία δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να μας αποκαλύψει πώς έφτασε μέχρι εκεί. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και την ενσάρκωση της, ομολογουμένως, κομψής Μάγισσας αναλαμβάνει η Angelina Jolie, ενώ στον ρόλο της Ωραίας Κοιμωμένης θα απολαύσουμε την αιθέρια Elle Fanning, καθώς και τη μικρή κόρη της Jolie, Vivienne (στις σκηνές που η πριγκίπισσα είναι μικρή). Η σκηνοθεσία του βραβευμένου με δύο Όσκαρ για την καλλιτεχνική διεύθυνση των Avatar και Alice in Wonderland, Robert Stromberg, υπόσχεται μια επική και θεαματική ταινία για όλη την οικογένεια.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει την Τρίτη 27 Μαϊου στα Village Cinemas στο The Mall, στις 20.30 (ώρα προσέλευσης 20.00)

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό απαιτούνται δύο βήματα:

Βήμα 1ο

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook (αν δεν έχεις ήδη κάνει)

Βήμα 2ο

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Συμμετοχές μέχρι Κυριακή και ώρα 23.59. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαϊου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

Η Angelina Jolie και η σχέση της με τη Maleficent

«Η Maleficent μου άρεσε από τότε που ήμουν μικρή» σχολιάζει η Angelina Jolie. «Ήταν η αγαπημένη μου ηρωίδα από τις ταινίες της Disney. Τη φοβόμουν και την αγαπούσα». Αυτά τα αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα ενέπνευσαν και τον παραγωγό Joe Roth. « Η ταινία αφορά έναν χαρακτήρα που ξέρουμε ως αποκλειστικά σκληρό. Η ιστορία μας δίνει απάντηση στο γιατί. Θα ήθελα το κοινό να νιώσει ότι μπαίνει σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο και να καταλάβει ότι όλοι χρειάζονται την εξιλέωση».

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Robert Stromberg, Παραγωγή: Joe Roth, Σενάριο: Linda Woolverton, Παίζουν: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Dean Semler, Σχεδιασμός Παραγωγής: Gary Freeman, Dylan Cole, Κοστούμια: Anna B. Sheppard, Μακιγιάζ: Rick Baker, Μοντάζ: Chris Lebenzon, Rick Pearson

Διάρκεια:135’

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

29 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D