Κέρδισε μασάζ σοκολατοθεραπείας από το Tantra Beauty Spa

03.02.2015
Η γιορτή του έρωτα πλησιάζει και ονειρεύεσαι σοκολατάκια πολλά και φυσικά ένα σπα; Ακριβώς γιατί αυτή την ημέρα πρέπει να νιώθεις τέλεια τι θα έλεγες για μια θεραπεία 2 σε 1 ή αλλιώς για σοκολατοθεραπεία; Το Womenonly και το Tantra Beauty+Spa κάνουν δώρο σε 5 τυχερές από μια σοκολατοθεραπεία Chocolate therapy (60 min) αξίας 80 ευρώ κάθε μια!

Δώρο διαγωνισμού: 5 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν Chocolate therapy (60 min) αξίας 80 ευρώ κάθε μια.

Πώς θα παίξεις: Η διαδικασία είναι απλή:

1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook.

2. Κάνε like στην σελίδα του Tantra Beauty+Spa στο Facebook: https://www.facebook.com/Tantra.Beauty.Spa

3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Ο χρόνος μετράει από τώρα και μέχρι την Δευτέρα 9/2/2015 (διάβασε τους όρους συμμετοχής), ενώ νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Τρίτης, 10/2/2015!

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για το δώρο: Μοναδική σοκολατοθεραπεία, μια από τις πλέον χαλαρωτικές θεραπείες με πραγματικά ευεργετικά αποτελέσματα, θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, η οποία βασίζεται στη φυσική σοκολάτα και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για ευεξία και χαλάρωση. Καταπολεμά το στρες. Από μόνο του ένα μασάζ είναι χαλαρωτικό και ευεργετικό. Αυτό, σε συνδυασμό με την σοκολάτα είναι ο τέλειος συνδυασμός. Η μυρωδιά της απελευθερώνει ενδορφίνες στον εγκέφαλο και βοηθά να διώξετε το άγχος και το στρες και να νιώσετε καλύτερα. Είναι από τις nο. 1 μεθόδους για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα. Συμβάλει στην απάλειψη των κιρσών στα πόδια, αλλά και σε διάφορα οιδήματα που μπορεί να έχει κανείς στο σώμα του. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.

Το χρονικό της χαλάρωσης: Το ταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση ξεκινά με ένα μίγμα από θρυμματισμένο κακάο που βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας. Ακολουθεί επάλειψη από ζεστή σοκολάτα η οποία λιώνει ευχάριστα στο σώμα και συγχρόνως βοηθάει στην βελτίωση της γλυπτικής του. Στην συνέχεια ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ από βούτυρο κακάο.

Στο τέλος της περιποίησης μια υπέροχη κρέμα σοκολάτας αγκαλιάζει το σώμα και προσφέρει έτσι την απόλυτη ενυδάτωση. Η σοκολάτα είναι μοναδική, βοηθάει στην αποτοξίνωση και λιποδιαλυση του σώματος ενώ συγχρόνως ενυδατώνει την επιδερμίδα κάνοντας την απαλή και λεία. Αξίζει λοιπόν να ταξιδέψεις μαζί της και νιώσεις τις αισθήσεις σου να απογειώνονται..

Λίγα λόγια για το Tantra Beauty+Spa: To κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και την βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της!

Το ειδικευμένο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Tantra Beauty+Spa, σεβόμενο τις προσωπικές ανάγκες σας είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την θεραπεία που επιθυμείτε.

Στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa, πιστεύουμε ότι η βελτίωση της εμφάνισης τονώνει την αυτοπεποίθηση κάνοντας τον καθένα να αισθάνεται καλύτερα.

Για αυτό τον βασικό λόγο, οι θεραπείες μας είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας και της χαλάρωσης έχοντας ως στόχο να δώσουν πραγματικές λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Ενδεικτικές υπηρεσίες του Tantra Beauty Spa:

• Θεραπείες σώματος

Οriental μασάζ

Χαλαρωτικό μασάζ

Μπαλινέζικο μασάζ

Φαραώ με ρινίσματα χρυσού

Θεραπεία Carribean

Σοκολατοθεραπεία

Ηot stones

• Θεραπείες προσώπου

Βαθύς καθαρισμός

Ενυδάτωση

Σοκολατοθεραπεία

Σύσφιξη χρυσοθεραπείας

Meditox- αντιγύρανση

Θεραπεία ματιών (opsis)

• Αποτρίχωση με κερί

• Μανικιούρ

• Πεντικιούρ