Κέρδισε θεραπεία αποτρίχωσης λέιζερ για μασχάλες

07.05.2015
Καθώς η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι από τα βασικά που σε απασχολούν ειδικά τώρα την Άνοιξη και ενώ το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά, το Womenonly και το πρότυπο κέντρου λέιζερ και αισθητικής δερματολογίας Laser MasterPlus κάνουν δώρο σε μια τυχερή από μια ολοκληρωμένη θεραπεία αποτρίχωσης laser Αλεξανδρίτη για τις μασχάλες αξίας € 180.

Λίγα λόγια για το δώρο:

Μία τυχερή θα κερδίσει μια θεραπεία αποτρίχωσης laser Αλεξανδρίτη για τις μασχάλες,

Η αξία κάθε συνεδρίας ανέρχεται στα € 30, ενώ η τιμή του πακέτου των 6 συνεδρίων που είναι απαραίτητες για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται στα € 180.

Πώς θα παίξεις; Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook.
  2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

O διαγωνισμός θα τρέχει από την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου και ώρα 23:59.

Λίγα λόγια για το κέντρο LASER MASTERPLUS:

Το πρότυπο πολυδύναμο κέντρο laser, αισθητικής και διατροφής LASER MASTERPLUS παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ιατρός-Δερματολόγος,Αισθητικός και Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος) είναι κοντά σας για να παρέχουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Ο εξοπλισμός του πρότυπου κέντρου μας αποτελείται απο τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα (Laser αποτρίχωσης Alexandrite Arion2 755nm WaveLight,EXIMIA body concept, Dermabration κ.α), προκειμένου να παρέχεται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις εφαρμογές.

Η φιλοσοφία του πρότυπου κέντρου μας βασίζεται στη κατάλληλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες μας καθώς επίσης και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που διαμορφώνουν μαζί σας οι επιστημονικοί μας συνεργάτες. Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του χώρου, σας προδιαθέτει να εμπιστευθείτε τους ειδικούς κάθε τομέα για να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε σας πρόβλημα.