Παίξε και κέρδισε σετ ομορφιάς από την Alterscope

16.04.2015
Η μεγαλύτερη έκθεση - εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης, η Alterscope έρχεται στην Αθήνα 25 και 26 Απριλίου 2015 στον Πολυχώρο "Αθηναΐς" και στο πλαίσιο της έκθεσης το Womenonly σε συνεργασία με την εταιρεία Reflex.Aroma εξασφαλίζουν σε μια τυχερή την πρόσκληση για την είσοδο στην έκθεση και ένα σετ ομορφιάς!

Λίγα λόγια για την Alterscope

Η μεγαλύτερη έκθεση - εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης έρχεται στην Αθήνα 25 και 26 Απριλίου 2015 στον Πολυχώρο "Αθηναΐς".

Η Alterscope παρουσιάζει τις σύγχρονες κατακτήσεις στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου ζωής, που ο συνδυασμός και η εφαρμογή τους βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει τη σχέση με τον εαυτό του και το περιβάλλον, που ζει και αναπτύσσει τις δραστηριότητες του.

Η Alterscope είναι η μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα σε ότι αφορά στις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, στην αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης,στην προσωπική ανάπτυξη και στην πνευματικότητα, στην οικολογία, στη φυσική διατροφή και στην υγιεινή και ισορροπημένη ζωή. Αυτή είναι η έκτη Alterscope που διοργανώνεται (από το 2013) και η δεύτερη φορά που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Το δώρο:

ένα πακέτο καλλυντικών (1 κρέμα χεριών, 1 σετ γαλάκτωμα και λοσιόν για το πρόσωπο, 1 λάδι σώματος με αιθέρια έλαια) και ένα εισιτήριο για την έκθεση- εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης.

Πώς θα παίξεις

Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/womenonly.gr
  2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει από την Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 μέχρι την Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 και ώρα 23:59.