Κέρδισε 3 ολοκληρωμένα σετ περιποίησης Messinian Spa

05.05.2015
Ονειρεύεσαι τα πιο τέλεια φυσικά προϊόντα ομορφιάς; Τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τους θησαυρούς της Μεσσηνιακής και ελληνικής γης με τα καλλυντικά Messinian Spa από την Open Cosmetics. Το Womenonly και τα Messinian Spa κάνουν δώρο σε 3 τυχερές από ένα ολοκληρωμένο σετ ομορφιάς!

Λίγα λόγια για το Messinian Spa:

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο και φραγκόσυκο.

Για να αναδείξεις τη μεσογειακή σου ομορφιά, τα Messinian Spa σου προσφέρουν ελληνικά φυσικά προιόντα πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις σαμπουάν, αφρόλουτρο, body milk, body butter, κρέμα προσώπου και ματιών ανάλογα μετις ανάγκες σου. Επιπλέον, στησειρά μπορείς να βρεις: καθαριστικό προσώπου, conditioner, μάσκα μαλλιών, scrub προσώπου και σώματος,ενυδατικόέλαιο 3 σε 1 για μαλλιά, σώμα και πρόσωπο αλλά και κρέμα χεριών και ποδιών.

Η πολυτέλεια του spa τώρα στο... σπίτι σου!

Λίγα λόγια για το δώρο:

Το κάθε σετ που θα κερδίσουν 3 τυχερές περιλαμβάνει: Body butter ρόδι-μέλι, Beauty Oil 3 σε 1, Micellar Lotion Ντεμακιγιάζ 3 σε 1, υγρό και απαλό σαπούνι καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, απαλό καθαριστικό προσώπου, scrub για το πρόσωπο και το σώμα, μάσκα μαλλιών, αντι-γηραντική κρέμα προσώπου, κρέμα χεριών και ένα Travel Kit: Ιδανικό σετ για ταξίδια που περιλαμβάνει αφρόλουτρο ρόδι & μέλι, body milk ρόδι & μέλι, σαμπουάν σιτάρι & μέλι, conditioner σιτάρι & μέλι σε συσκευασία των 55ml.

Πώς θα παίξεις

Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook.
  2. Κάνε like στη σελίδα του Messinian Spa στο Facebook

  3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Στις επόμενες σελίδες θα βρεις αναλυτικά τα πάντα για τα προϊόντα που περιλαμβάνει το σετ.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει από την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 μέχρι την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και ώρα 23:59.