Νο budget Story!

02.12.2014
Μόνο φαντασία, χρόνος και φυσικά... αγάπη χρειάζονται για να παίξετε ανέξοδα το ρόλο του Αϊ Βασίλη και δώσετε χαρά στους δικούς σας ανθρώπους.



Σοκολατένια σφηνάκια που λιώνουν σε καυτό γάλα
Ρίξτε μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί, μεταφέρετε σε σφηνάκια και μόλις αρχίσει να κρυώνει, τοποθετήστε μέσα ένα ξυλάκι παγωτού. Οταν κρυώσει, αναποδογυρίστε και βάλτε το σε διαφανές φλιτζάνι με ζαχαρωτά για τα παιδιά. Δεν υπάρχει καλύτερο για το πρωινό της Πρωτοχρονιάς!


Φωτεινό δέντρο
Πάρτε έναν καμβά ζωγραφικής, σχεδιάστε ένα δέντρο και περάστε μέσα από τρύπες φωτάκια. Το βράδυ, ακουμπισμένο στον τοίχο του σαλονιού, θα φωτίζει όλο το δωμάτιο.

Φανάρια
Στη Νορβηγία, βάζουν κάθε βράδυ ένα κερί στα παράθυρα για να βλέπει το δρόμο του ο Αϊ-Βασίλης. Η ιδέα, απλή: παλαιά βάζα, κεράκια ρεσό και ο δίσκος του παλαιού καφενείου, που τον βρίσκετε εύκολα στο Μοναστηράκι.

Κονκάρδες της χαράς
Στις Η.Π.Α. καρφιτσώνουν στο πέτο τους κονκάρδες το βράδυ της παραμονής για τον καλό χρόνο. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι τσόχα, κλωστή, βελόνα, κουμπιά και υπομονή για να κρατάτε τα φύλλα μαζί.

Λευκή νύχτα
Δεν ξέρετε τι να τα κάνετε τα άδεια μπουκάλια κρασιού; Πάρτε κορδόνι, απλώστε κόλλα και τυλίξτε προσεκτικά. Τελειώστε λίγο πιο κάτω από το λαιμό για να στερεώνεται το κερί ή το λουλούδι.