Υφος & φως για το καλοκαίρι στο σπίτι

20.07.2016
Το καλοκαίρι γίνεται όλο και θερμότερο κι εμείς προσπαθούμε να δώσουμε νέα πνοή στους χώρους που αγαπάμε, με απλότητα, πινελιές χρώματος και φυσικά υλικά.

Καλοκαίρι! Ανάγκη για –μικρές και μεγάλες– αποδράσεις, υψηλές θερμοκρασίες, ανεκτίμητο αεράκι και βουτιές στη θάλασσα. Στον χώρο του σπιτιού, ειδικά για όσους οι διακοπές φαντάζουν ακόμη μακρινές, η ανανέωση φτιάχνει τη διάθεση. Φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, δημιουργούν ευφάνταστα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, αλλά και «υπογραμμίζουν» ιδιαίτερες γωνιές. Το γκρι είναι από τα αγαπημένα μας χρώματα, ειδικά όταν συνδυάζεται με τρυφερά ροζ και άλλες παστέλ αποχρώσεις. Η αισθητική επιλέγει, για ακόμα μία φορά, μίνιμαλ ύφος, ενώ τα έντονα χρώματα «ζωηρεύουν» την ατμόσφαιρα –κυρίως σε γραμμικά μοτίβα. Πλεκτά αντικείμενα φέρουν μια αλλιώτικα «παραδοσιακή» πινελιά, ενώ το απαράμιλλο ελληνικό φως ντύνει ιδανικά κάθε επιθυμία μας!



Σύστημα αποθήκευσης Animals, σε σχέδιο marcantonio raimondi για τον οίκο Seletti. designshop.gr

Γωνιακός καναπές Envergure Roche Bobois.


“Rapture”, πετσέτα θαλάσσης - παρεό με κρόσια διπλής όψης από πετσετέ-ύφασμα 19,50€ από τη νέα συλλογή Nef-Nef 2016. Nef-Nef Homewear.


Γωνιακός καναπές Connect, σε σχέδιο Anderssen & Voll με αποσπώμενα καλύμματα. designshop.gr.

Επιτραπέζιο φωτιστικό, Cloche από Χυτοσίδηρο και αλουμίνιο. designshop.gr


Πετσέτα ζακάρ προσώπου σε λευκό χρώμα από 100% βαμβάκι -500gr/m2, σε 4 αποχρώσεις.
Nef-Nef Homewear.


Zenia, X-large πετσέτα θαλάσσης βελουτέ, από 100% βαμβάκι
Nef-Nef Homewear.