Design ευεξίας

20.03.2008
Aνταποκρινόμενο στην ανάγκη σας για πραγματική χαλάρωση των αισθήσεων, το μπάνιο γίνεται το δημοφιλέστερο δωμάτιο του σπιτιού υιοθετώντας τη ζεν φιλοσοφία στη διακόσμηση!

Οι νέες προτάσεις της εταιρείας Veneti για το 2008 ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης και του design και μας προετοιμάζουν για ατέλειωτες ώρες αναζωογόνησης και ευεξίας. Διάσημα ονόματα στο χώρο του μπάνιου και των ειδών υγιεινής, όπως οι Royobath, Effegibi, Settecento, Kos, Nic και Treemme, προτείνουν φυσικά υλικά όπως η πέτρα και το ξύλο, που προσδίδουν στο χώρο μοναδική προσωπικότητα. Eπίσης, οι συλλογές των οίκων Neutra (Casamood) και Rex δίνουν προβάδισμα στις φυσικές αποχρώσεις, με πλακάκια και ψηφίδες σε γήινους τόνους αλλά και σε μαύρο χρώμα, χαρίζοντας ένα ξεχωριστό «άγγιγμα» σε κάθε χώρο.

Στο συγκεκριμένο μπάνιο, οι κανόνες της σύγχρονης αισθητικής ακολουθούνται πιστά, καταλήγοντας σε μια σύνθεση που «ακροβατεί» ανάμεσα στην πολυτέλεια και το μινιμαλισμό. Oι καθαροί όγκοι και τα γήινα υλικά καθορίζουν την ατμόσφαιρα ενός άκρως ελκυστικού μπάνιου. Tο λιτό, ξύλινο έπιπλο Harmony του οίκου Royo είναι από teak, εξυπηρετεί λειτουργικές ανάγκες όπως η αποθήκευση, χαρίζοντας παράλληλα natural χαρακτήρα στο χώρο. O καθρέφτης καταλαμβάνει ένα μικρό μέρος του τοίχου και είναι αρκετός για να χαρίσει μοναδική κομψότητα στο μπάνιο. Tα πλακάκια που επενδύουν τους τοίχους και την εντυπωσιακή μπανιέρα ανήκουν στη σειρά Imax του ισπανικού οίκου Azteca και συνδυάζονται ιδανικά με ψηφίδες του ιταλικού οίκου Viva.

Ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα, η εταιρεία Veneti, καθοδηγούμενη από το στιλ της εποχής και με στόχο να εξυπηρετήσει τις καθημερινές σας ανάγκες, δημιουργεί χώρους που αναγνωρίζονται ως η επιτομή του μοντέρνου ύφους στο μπάνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ