Τα tips της Martha Stewart για το πιο επιτυχημένο καλοκαιρινό soirée στο σπίτι

16.05.2021
Τα tips της Martha Stewart για το πιο επιτυχημένο καλοκαιρινό soirée στο σπίτι
Κάνε το καλύτερο δείπνο σε εξωτερικό χώρο παρέα με τους φίλους σου

Η επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει εξόδους, συναντήσεις αλλά και συγκεντρώσεις με τους αγαπημένους μας φίλους. Και με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, τι καλύτερο από το να διοργανώσεις ένα καλοκαιρινό soirée στο σπίτι με φαγητό και ποτό.

Marie Kondo: Η πρόκληση των 8 εβδομάδων για να τακτοποιήσεις σπίτι και μυαλό

Η ειδικός διοργάνωσης εκδηλώσεων, Martha Stewart, μοιράζεται τα πιο σημαντικά tips της για επιτυχημένη καλοκαιρινή γιορτή στον κήπο του σπιτιού σου:

Κάνε σωστό προγραμματισμό
Για να βεβαιωθείς πως όλοι θα περάσουν και θα φάνε καλά, σιγουρέψου πως έχεις φτιάξει ένα πρόγραμμα από νωρίς, με το μενού που θα σερβιριστεί, το οποίο θα έχει ποικιλία για όλους σου τους καλεσμένους. Είναι σημαντικό, για παράδειγμα, να έχεις επιλογές για τυχόν vegetarian ή vegan φίλους σου.

Ο καλύτερος τρόπος να ζεστάνεις χθεσινό φαγητό χωρίς να χάσει τη γεύση του

Μαγείρεψε έξω
Αν έχεις γκριλιέρα στο μπαλκόνι ή στον κήπο σου, τότε είναι καλύτερο να κάνεις την προετοιμασία έξω. Όπως λέει η Stewart, οι αστακοί στο barbecue γίνονται νοστιμότατοι μπορείς να τους βάλεις στον ατμό, να τους κόψεις στη μέση και να τους ψήσεις στο grill σε σιγανή φωτιά μαζί με beurre blanc.

Χρησιμοποίησε ξύλο αντί για κάρβουνο
Σύμφωνα με την Stewart, η καλύτερη φωτιά γίνεται με ξύλα και όχι με επεξεργασμένο κάρβουνο, το οποίο είναι βλαβερό για την υγεία και καλύτερα να αποφεύγεται.

Φτιάξε cocktails με φρέσκους χυμούς
Η Stewart προτείνει να προσθέσεις στο ποτό σου φρέσκα φρούτα ή χυμούς που θα δώσουν εντελώς διαφορετική γεύση στο τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, αν φτιάξεις Bloody Mary, χρησιμοποίησε ντοματοχυμό από φρέσκες τομάτες, προσθέτοντας σέλερι, λεμόνι και αγγούρι.