Γλέντι με μπίρα Άμστελ

21.06.2013
Την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης γιόρτασε η μπίρα Άμστελ με ένα παραδοσιακό γλέντι στην Κρύα Λιβαδειάς, μαζί με παραγωγούς, συνεργάτες και χιλιάδες φίλους της από την τοπική κοινωνία. 2.100 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να παραχθεί η αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων, η Άμστελ.

Προκειμένου να τιμήσει τους παραγωγούς και τη συνεισφορά τους η Άμστελ γιόρτασε στη Λιβαδειά την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης με μία μεγάλη εκδήλωση που, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού παραδοσιακού γλεντιού με τοπικές γεύσεις, παγωμένη Άμστελ, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λίγα Λόγια για την Άμστελ

Η μπίρα Άμστελ λανσάρεται στην Ελλάδα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ το 1965. Πρώτη σε κατανάλωση μπίρα στην Ελλάδα με 47 και πλέον χρόνια ποιοτικής παρουσίας, η αγαπημένη ξανθιά lager οφείλει το χρυσό της χρώμα στο συνδυασμό ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης βύνης. Με γεμάτη γεύση και άρωμα λυκίσκου και μαγιάς, περιλαμβάνει 5% αλκοόλ.

Σήμερα η παραγωγή της πραγματοποιείται σε τρία εργοστάσια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Με μία πλούσια ιστορία σχεδόν 50 χρόνων, και σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών για 30 χρόνια, η Άμστελ, όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει μία μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα και καινοτομική πρωτοβουλία στο σύνολο της επικοινωνίας της, στην παραγωγή των προϊόντων της και στη σχέση της με τον καταναλωτή. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και προσφέρει σε αυτή και τον πολιτισμό μας παραμένοντας πιστή στις αξίες και την ποιότητά της που τη χαρακτηρίζουν και την έχουν κάνει να ξεχωρίσει μέσα στο χρόνο.