Βράβευση 3 αστέρων για τη Mythos

01.07.2014
Η μπύρα Mythos βραβεύεται για 3η φορά στο πλαίσιο των Superior Taste Awards, που διοργανώνονται από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste & Quality Institute (iIQi), κερδίζοντας και πάλι το βραβείο Ανώτατης Γεύσης 3 αστέρων για την ξεχωριστή γεύση και ποιοτική της υπεροχή !

Η βράβευση αυτή αποτελεί την υψηλότερη διάκριση και προέκυψε έπειτα από την ενδελεχή αξιολόγηση της ποιότητας της μπύρας Mythos με βάση πολλές διαφορετικές παραμέτρους γευστικής δοκιμής. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου, η αργή ζύμωση και το μεράκι ενός έμπειρου έλληνα ζυθοποιού είναι τα συστατικά που κάνουν τον Μύθο μας να απολαμβάνει και πάλι διεθνή διάκριση!

Η διάκριση της μπύρας Mythos ήρθε μετά από την αμερόληπτη διαδικασία «τυφλής δοκιμής» του θεσμού «Superior Taste Awards» που αναδεικνύει τα κορυφαία διατροφικά προϊόντα και ποτά σε όλο τον κόσμο.

Και αυτή η βράβευση του Μύθου μας έρχεται να επισφραγίσει για ακόμα μια φορά την ποιοτική υπεροχή του αλλά και να μας κάνει περήφανους σαν Έλληνες για την διεθνή διάκριση που μας προσφέρει!