Χρυσή διάκριση για το Ούζο Πλωμαρίου

24.03.2015
Την 1η θέση στην κατηγορία του ούζου στην ετήσια έρευνα Famous Brands για το 2014 κατέκτησε το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το πιο αγαπημένο ούζο των Ελλήνων.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, την Τρίτη 17 Μαρτίου, όπου διακρίθηκαν οι μάρκες με την καλύτερη φήμη και εμπιστοσύνη σε 41 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η έρευνα Famous Brands 2014, η οποία αποτελεί τον βασικό θεσμό αξιολόγησης της φήμης στο χώρο του marketing & επικοινωνίας στην Ελλάδα, αναδεικνύει τις μάρκες που έχουν επιτυχώς συνδεθεί στο μυαλό και στην συνείδηση του καταναλωτή με την καλύτερη φήμη, καθώς, οι αξιολογήσεις είναι αυθόρμητες και χωρίς τη χρήση λίστας. Για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση της ποιότητας, της παράδοσης και της πλούσιας κληρονομιάς που εκπροσωπεί η μάρκα.

Εκ μέρος του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το βραβείο παρέλαβε η κα. Ελευθερία Καλφοπούλου, Marketing Director, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Νίκος Καλογιάννης, Πρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος σημείωσε:

«Η επιλογή του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στα Famous Brands 2014, πιστοποιεί τη διαχρονική αξία του Πλωμαρίου, που συνδυάζει την παράδοση, την τέχνη και την εμπειρία 120 χρόνων.

Συνώνυμο με τον τόπο καταγωγής και παραγωγής του, κρατάει την ίδια μυστική συνταγή, με 100% διπλή απόσταξη σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες, μεταφέροντας μέχρι σήμερα την αυθεντικότητα και την αξιοπιστία του. Η Ποτοποιία Αρβανίτης, μια 100% οικογενειακή, ελληνική εταιρεία, συνεχίζει να στηρίζει τις αξίες και την ποιότητα που έκαναν το Ούζο Πλωμαρίου πρώτο στις καρδιές των Ελλήνων».