Κρέπες με ζαμπόν και ρώσικη σαλάτα

13.06.2016

ΥΛΙΚΑ

6 κρέπες έτοιμες

6 φέτες ζαμπόν από ωμοπλάτη

1 κεσεδάκι ρώσικη σαλάτα εμπορίου

4 αβγά σφιχτά

6 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ψιλά καρεδάκια

EΚΤΕΛΕΣΗ

Aδειάζουμε τη ρώσικη σαλάτα σε μπολ και την ανακατεύουμε με το επιπλέον ελαιόλαδο, τα αγγουράκια τουρσί και τον μαϊντανό, και τελευταία προσθέτουμε την ντομάτα και τα αβγά κομμένα σε κυβάκια, ανακατεύοντας προσεκτικά για να μην διαλυθούν τελείως.

Zεσταίνουμε τις κρέπες στο τηγάνι και σε καθεμία απλώνουμε και μία φέτα ζαμπόν.

Tις γεμίζουμε με το μείγμα της ρώσικης και τυλίγουμε σε ρολάκια.