Τι έχουμε:
- 1 συσκευασία Knorr Μανιταρόσουπα
- 3 πατάτες
- 1 κεσεδάκι μανιτάρια, καφέ
- 1 κουταλιά μαργαρίνη
- αλάτι
- πιπέρι, λευκό
Τι κάνουμε:
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε σε φέτες.
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις ξεπλένουμε και τις βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό για περίπου 20-25 λεπτά.
Κατόπιν, τις στραγγίζουμε, τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα σε μια πιατέλα, που την έχουμε στρώσει με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 φλιτζάνια νερό και μόλις πάρει μια βράση, αδειάζουμε το περιεχόμενο του φακέλου της Knorr Μανιταρόσουπα και ανακατεύουμε, έως ότου διαλυθεί το μείγμα και ολοκληρωθεί ο βρασμός.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τις πατάτες, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε να μην προσθέσουμε τίποτα στη σούπα Knorr.