3 φορέματα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο!

02.10.2018
3 φορέματα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο!
Δεν χρειάζεται καν να τα δοκιμάσεις!

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς γίνεται κάποια ρούχα να σε κολακεύουν και άλλα όχι; Η ποιότητα των ραφών είναι, φυσικά, ένας παράγοντας, το ύφασμα ένας ακόμα, και ο μεγαλύτερος απ΄όλους το σχέδιο κάθε ρούχου. Υπάρχουν ωστόσο κάποια φορέματα που κολακεύουν εξίσου όλους τους σωματότυπους!

Αυτό το διάβασες; Βασίλισσα Letizia: Φόρεσε το μόνο φόρεμα που θα χρειαστείς το Φθινόπωρο!

Είτε είσαι "κλεψύδρα", είτε "αχλάδι", είτε "μήλο", οι πιθανότητες λένε πως ένα φόρεμα που εφαρμόζει στη μέση σου, πέφτει απαλά στους γοφούς σου και σταματάει ακριβώς πάνω στα γόνατά σου, σε κολακεύει! Ένα σημείο ακόμα που αξίζει να δώσεις την προσοχή σου είναι τα μανίκια: αν δεν είναι στενά αλλά αντίθετα πέφτουν απαλά πάνω από τους ώμους και κόβουν διαγώνια το μπράτσο, είναι οικουμενικά κολακευτικά. Τέλος, ένα απαλό V ντεκολτέ θα αναδείξει εξίσου ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο στήθος.

Διάβσε επίσης: Το αναπάντεχο trend που θα κάνει την γκαρνταρόμπα σου πιο ενδιαφέρουσα

Για να μην ψάχνεις, ωστόσο, πάντα τα παραπάνω στοιχεία, ανακάλυψε παρακάτω 3 τύπους φορεμάτων που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και μπορείς να αγοράσεις με... κλειστά μάτια!

Φορέματα Κρουαζέ

Τα κρουαζέ φορέματα (γνωστά και ως wrap), προσαρμόζονται τέλεια στο πάνω μέρος του σώματος και τονίζουν τη μέση ενώ συνήθως έχουν κάτω μέρος σε γραμμή Α που κολακεύει.

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on Apr 5, 2018 at 8:11am PDT

Φορέματα με Ζώνη

Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να κάνεις κάθε φόρεμα ακόμα πιο κολακευτικό. Αν ωστόσο το φόρεμα "έρχεται" με δική του ζώνη, ακόμα καλύτερα! Τονίζει τη μέση και δημιουργεί καμπύλες.

Φορέμα σε γραμμή Α

Τα φορέματα αλλά και οι φούστες σε γραμμή Α έχουν τη μοναδική ιδιότητα να πέφτουν απαλά στους γοφούς και να ανοίγουν ελαφρώς προς τα κάτω, δείχνοντάς τους πιο στενούς. Παράλληλα τονίζουν τη μέση δημιουργώντας τις ιδανικές καμπύλες!