Η νέα συλλογή της Chanel έχει άρωμα Μεσογείου

15.06.2020
Η νέα συλλογή της Chanel έχει άρωμα Μεσογείου
Είτε ανήκεις στις γυναίκες που βγαίνοντας από την καραντίνα δεν είχαν καμία όρεξη να πάνε να ψωνίσουν ρούχα, είτε ανήκεις σε αυτές που ήθελαν να πάνε να σηκώσουν ολόκληρο το mall, ένα είναι σίγουρο: Η νέα συλλογή της Chanel θα σε ξετρελάνει! Ο πολυτελής οίκος μόδας παρουσίασε την cruise collection 2020, με τίτλο «Balade en Méditerranée» που μεταφράζεται σε «ένα ταξίδι στη Μεσόγειο». Αρχικά η συλλογή είχε σχεδιαστεί να παρουσιαστεί σε μια κρουαζιέρα στο Capri αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού το σόου ακυρώθηκε, για αυτό και ο γαλλικός οίκος κυκλοφορήσε μια σειρά από εικόνες από τα όμορφα νέα κομμάτια, που φωτογραφήθηκαν από τον Karim Sadli.

«Αρχικά είχα στο μυαλό μου το Capri, όπου ήταν να πραγματοποιηθεί το σόου, αλλά δεν συνέβη τελικά λόγω του lockdown» δήλωσε η creative director Virginie Viard, για τη συλλογή. «Έπρεπε λοιπόν να προσαρμοστούμε: όχι μόνο αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε υφάσματα που είχαμε ήδη, αλλά η συλλογή, γενικότερα, εξελίχθηκε σε ένα ταξίδι γύρω από τη Μεσόγειο… τα νησιά, το άρωμα του ευκαλύπτου, τις ροζ αποχρώσεις της μπουκαμβίλιας».

Από ροζ τουίντ και μαγιό με κοσμήματα έως ανάγλυφα σακάκια και ζώνες με το γνωστό πολυτελές λογότυπο, όλα αυτά μπορείς να τα δεις στις φωτογραφίες με τα highlights της συλλογής Chanel cruise 2020.