Miley Cyrus, Serena Williams και Jared Leto συμμετέχουν στη καμπάνια για τη νέα σειρά του οίκου Gucci

22.04.2021
Miley Cyrus, Serena Williams και Jared Leto συμμετέχουν στη καμπάνια για τη νέα σειρά του οίκου Gucci
Η Miley Cyrus γνωρίζει πολύ καλά τις καλύτερες γωνίες για πόζες της, είτε ποζάρει στο κόκκινο χαλί, είτε γυρίζει ένα βίντεο κλιπ ή όπως σε αυτήν την περίπτωση, ξαπλώνοντας στο γρασίδι για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Gucci. Σε μια σκηνοθετημένη από την ίδια δημιουργία για τη νέα συλλογή της Gucci, που βγήκε στον αέρα στις 15 Απριλίου με τίτλο Aria, η τραγουδίστρια του «Prisoner» έμοιαζε ευτυχισμένη καθώς πετούσε κομφετί, χάϊδευε τα σκυλιά της και κυλιόταν στο έδαφος. Η παιχνιδιάρικη προσωπικότητά της λάμπει μέσα σε αυτό το μονόλεπτο κλιπ.

Μόλις φύγει το βλέμμα σου από το λαμπερό της χαμόγελο, θα σταθείς στο πανέμορφο κοστούμι που φοράει, που αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεσαι μια λαμπερή επίδειξη μόδας ή ένα πάρτι, για να ντυθείς στην πένα.

Για το ντεμπούτο της νέας συλλογής του creative director Alessandro Michele, η Miley φόρεσε ένα φωτεινό πράσινο σακάκι καλυμμένο με το λογότυπο και ταιριαστά παντελόνια ψηλόμεσα, τα οποία συνδύασε με μια λευκή μπλούζα. Και φυσικά, δεν μπορούμε να μη μιλήσουμε για τα αξεσουάρ, καθώς η Miley επέλεξε ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου, ασημένιες πλατφόρμες και πράσινες κάλτσες για να ταιριάζουν.

Οι Serena Williams, Jared Leto, Lou Doillon και Chris Lee συμμετείχαν επίσης όπως και η Miley στα δείγματα της νέας συλλογής, δίνοντας τη δική τους λάμψη στην πρόσκληση για το σόου για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων του οίκου Gucci.