Η Stella McCartney συνεργάζεται με την Greenpeace για μια καλοκαιρινή collection με καλό σκοπό

29.04.2021
Η Stella McCartney συνεργάζεται με την Greenpeace για μια καλοκαιρινή collection με καλό σκοπό
Η Stella McCartney, η οποία είναι ιδιοκτήτρια ενός vegetarian brand από την ίδρυσή τoυ το 2001, ξεκινά μια συνεργασία με τη Greenpeace με τη μορφή μιας capsule collection για το καλοκαίρι του 2021. Η Greenpeace, γιορτάζει την 50ή επέτειό της φέτος, ενώ η McCartney γιορτάζει την 20ή της, στοχεύοντας να σταματήσει την αποψίλωση των δασών στον Αμαζόνιο, η οποία τροφοδοτείται από τη βιομηχανική γεωργία και την παραγωγή κρέατος.

Τα δύο μπλουζάκια και τα δύο φούτερ που μπορείς να αγοράσεις για να βοηθήσεις τoν αγώνα είναι χρωματισμένα σε οικολογικά ακτιβιστικά prints και είναι διαθέσιμα σε απαλό μπλε και μαρμάρινο χρώμα. Έχουμε ήδη δει τη σειρά σε μοντέλα όπως τις Lily Aldridge και Constance Jablonski και είμαστε σίγουρες ότι δεν θα είναι οι τελευταίες fans του brand Stella McCartney που πόσταραν για αυτήν την απίστευτη πρωτοβουλία (Μήπως η Taylor Swift, είναι η επόμενη;).

Η Stella McCartney κυκλοφόρησε ένα εκπαιδευτικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο πρέπει όλες να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να κατανοήσουμε γιατί οι βιώσιμες αξίες εξακολουθούν να είναι κορυφαίες για την εταιρεία. «Ελπίζω ότι τα πράγματα δεν θα επανέλθουν στο φυσιολογικό μέσα στο 2021, ελπίζω να επιστρέψουμε στη ζωή πιο προσεκτικά, ειδικά όταν πρόκειται για τις αποφάσεις μας. Πολύτιμα δάση, όπως ο Αμαζόνιος, δεν πρέπει να καταστραφούν για την παραγωγή βιομηχανικού κρέατος που πωλείται σε όλο τον κόσμο. Η απλή μείωση του κρέατος στη διατροφή σας μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του Αμαζονίου από την αποψίλωση των δασών και να προστατεύσει αυτό το ζωτικό οικοσύστημα και το κλίμα μας για τις μελλοντικές γενιές», δήλωσε η McCartney σε δελτίο τύπου.

Μπορείς να βρεις τα ρούχα Stella McCartney x Greenpeace στο stellamccartney.com τα οποία πωλούνται από 350 έως 775 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Απριλίου, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως.