Όσα κάνουν οι στυλάτες γυναίκες κάθε πρωί

28.05.2021
Όσα κάνουν οι στυλάτες γυναίκες κάθε πρωί
Οι κινήσεις που αξίζει να κάνεις για να αναβαθμίσεις το look σου

Δυστυχώς, δεν είναι όλες τις μέρες το ίδιο εύκολο να επιλέξουμε τη σύνολο της ημέρας - είτε πρόκειται να πάμε στη δουλειά, είτε για μια βόλτα με τους φίλους μας. Το "έχω μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα αλλά δεν έχω τι να φορέσω" είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα.

Gucci: Έτσι σκοπεύει να βάλει τέλος στα "προϊόντα – μαϊμού"

Η celebrity stylist Lindsey Dupuis μοιράζεται τα 4 απλά tips που ακολουθούν οι στυλάτες γυναίκες, τα οποία θα σεδιευκολύνουν στις "δύσκολες" στυλιστικά μέρες σου:

Επιλέγουν τη "στολή" τους
Είτε πρόκειται για ένα ταγιέρ, είτε για ένα απλό T-shirt και το τζιν σου, το να καταλήξεις σε μια σταθερή βάση που σου ταιριάζει και σε αντιπροσωπεύει είναι πάρα πολύ σημαντικό και βοηθητικό. Καταλήγοντας στο ποια θα είναι αυτή η "στολή" θα μπορέσεις στην πορεία να δημιουργήσεις πολλές διαφορετικές εκδοχές του.

Κάνουν την αρχή από τα παπούτσια
Τα παπούτσια έχουν τη δύναμη να κάνου όλη τη διαφορά σε ένα outfit. Όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις, φόρεσε τα αγαπημένα σου παπούτσια ή εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στη διάθεση σου και "χτίσε" το υπόλοιπο look πάνω σε αυτά.

Πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Προσθέτουν ένα statement αξεσουάρ
Είτε πρόκειται για ένα κόσμημα, ένα καπέλο ή ένα μαντήλι, επέλεξε ένα αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά. Προσπάθησε να αποφύγεις την παγίδα να φορτώσεις περισσότερα από όσα χρειάζονται - το σημαντικό είναι να έχεις ένα κομψό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Διαλέγουν την κατάλληλη τσάντα
Ενα κομψό και στυλάτο σύνολο φαίνεται στις λεπτομέρειες, και μια από αυτές είναι σίγουρα η τσάντα. Επίλεξε εκείνη που ταιριάζει με το look σου και αναδεικνύει τα στοιχεία σου.