Τα τέλεια αξεσουάρ για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών με στυλ

07.12.2021
Τα τέλεια αξεσουάρ για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών με στυλ
Τι να φορέσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την περίοδο των γιορτών

Σε ό,τι αφορά το ντύσιμο τις γιορτές, οι επιλογές τείνουν να γίνονται λίγο κλισέ και περιορισμένες. Για παράδειγμα, έχουμε συνηθίσει το έντονο πράσινο και το κόκκινο και λάμψη και οι πούλιες έρχονται στο επίκεντρο, αλλά τι να κάνει κανείς με όλη αυτή τη λάμψη όταν έρχεται η 2 Ιανουαρίου; Γι' αυτόν τον λόγο, είναι προτιμότερη μια κάπως πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο εορταστικό ντύσιμο, μια προσέγγιση που βασίζεται σε statement αξεσουάρ που είναι γιορτινά σήμερα, αύριο και πολλές φορές στο μέλλον.

Πώς να φορέσεις τις μπότες μέχρι το γόνατο

Παρακάτω, θα βρεις τις αγαπημένες τάσεις στα αξεσουάρ που φέρνουν λίγη λάμψη και ενθουσιασμό, ακόμα και μετά τις γιορτές:

Τσάντες με χάντρες

Οι τσάντες με χάντρες, καλυμμένες με κρύσταλλα ή γυαλιστερά μέταλλα είναι μια σταθερή τάση της μόδας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η statement τσάντα είναι αειθαλής και διαχρονική, ένα ξεχωριστό κομμάτι που θα θέλεις να κρατήσεις σε πολλές μελλοντικές περιστάσεις.

Υπερμεγέθη σκουλαρίκια

Τα μεγάλα, λαμπερά σκουλαρίκια είναι must για το εορταστικό ντύσιμο. Αυτά τα αξεσουάρ κάνουν όλα τα σύνολα να φαίνονται λαμπερά και εορταστικά.

Μεταλλικά Παπούτσια

Δεν χρειάζεσαι μια ειδική εκδήλωση για να φορέσεις παπούτσια με λίγη λάμψη - μπορείς να το κάνεις με άνεση και στυλ στη δουλειά, στα ραντεβού και στα πάρτυ.

Ζώνες Statement

Ενώ η φαρδιά, διακοσμημένη ζώνη είναι μια τάση της στιγμής, αποτελεί επίσης μια κορυφαία επιλογή αξεσουάρ για πάρτι, επειδή δίνει νέα πνοή όπου κι αν την προσθέσεις - ένα μίνι μαύρο φόρεμα, ένα ζεστό μεγάλο πουλόβερ ή ένα φόρεμα για το γραφείο που χρειάζεται αναβάθμιση για τη βραδινή έξοδο.

Καλσόν με σχέδια

Τα καλσόν είναι το τέλειο συνοδευτικό για τις αγαπημένες σου μπότες ή γόβες. Για κάτι λίγο πιο πειραματικό, παράλειψε το κλασικό μαύρο καλσόν και προτίμησε ένα σε έντονα χρώματα ή διακοσμημένο με στρας.

Τολμηρές κορδέλες

Οι εκκεντρικές κορδέλες καλυμμένες με μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους ολοκληρώνουν ένα σύνολο με ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.