A/K'15: Το νέο (πολύ) κοντό τοπ

29.04.2015
Τι να το κάνεις το φόρεμα όταν η μόδα φέτος μας επιβάλλει απλά να συνδυάζουμε το κοντό μας τοπ με μια απόλυτα θηλυκή φούστα για να κόψουμε την ανάσα; Το τρεντ που έχει καθιερωθεί σαν ένα από τα κυρίαρχα ήδη από το 2014 μας συστήνεται από την αρχή για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 με τη μόνη διαφορά πως είναι πιο... στολισμένο αλλά και πιο κοντό. Το τρεντ που κυριάρχησε στις διάσημες πασαρέλες στην πιο κοντή εκδοχή του καταφέρνει να θυμίζει έντονα μπουστάκι. Τα μονόχρωμα, εμπριμέ, σε στιλ μπουστάκι τοπ είναι μόδα και έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: σου δίνουν απίστευτο στλ. Το τρεντ κυριάρχησε στους οίκους Balmain, Oscar De La Renta, Erdem, Diane von Furstenberg. Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Τι να το κάνεις το φόρεμα όταν η μόδα φέτος μας επιβάλλει απλά να συνδυάζουμε το κοντό μας τοπ με μια απόλυτα θηλυκή φούστα για να κόψουμε την ανάσα; Το τρεντ που έχει καθιερωθεί σαν ένα από τα κυρίαρχα ήδη από το 2014 μας συστήνεται από την αρχή για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 με τη μόνη διαφορά πως είναι πιο... στολισμένο αλλά και πιο κοντό.

Το τρεντ που κυριάρχησε στις διάσημες πασαρέλες στην πιο κοντή εκδοχή του καταφέρνει να θυμίζει έντονα μπουστάκι. Τα μονόχρωμα, εμπριμέ, σε στιλ μπουστάκι τοπ είναι μόδα και έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: σου δίνουν απίστευτο στλ.

Το τρεντ κυριάρχησε στους οίκους Balmain, Oscar De La Renta, Erdem, Diane von Furstenberg.

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;