A/K'15: Άλλο μπικίνι επάνω & άλλο κάτω

22.08.2015
Το να "παίξεις" με διαφορετικά χρώματα και σχέδια στα μαγιό γίνεται φέτος μια τάση που σου αφήνει περιθώριο επιλογών. Δεν είναι μόνο ένα βολικό τρεντ αλλά είναι και μια τάση που σου επιτρέπει να "ανακυκλώσεις" τα παλιά σου μαγιό, ταιριάζοντας τα μεταξύ τους και να δημιουργήσεις με αυτόν τον τρόπο διαφορετικά λουκ στην παραλία. Δίνοντας έμφαση στα "δυνατά" σου σημεία διάλεξε προσεκτικά το επάνω και το κάτω μέρος και τόλμησε να συνδυάσεις ακόμη και διαφορετικά εμπριμέ! Για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα διάλεξε ένα μονόχρωμα μαγιό στο επάνω μέρος και ένα διαφορετικό μονόχρωμο για το κάτω μέρος. Οι χρωματικές αντιθέσεις δημιουργούν μοναδικά λουκ και είναι ένας εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το στιλ.

Το να "παίξεις" με διαφορετικά χρώματα και σχέδια στα μαγιό γίνεται φέτος μια τάση που σου αφήνει περιθώριο επιλογών. Δεν είναι μόνο ένα βολικό τρεντ αλλά είναι και μια τάση που σου επιτρέπει να "ανακυκλώσεις" τα παλιά σου μαγιό, ταιριάζοντας τα μεταξύ τους και να δημιουργήσεις με αυτόν τον τρόπο διαφορετικά λουκ στην παραλία.

Δίνοντας έμφαση στα "δυνατά" σου σημεία διάλεξε προσεκτικά το επάνω και το κάτω μέρος και τόλμησε να συνδυάσεις ακόμη και διαφορετικά εμπριμέ! Για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα διάλεξε ένα μονόχρωμα μαγιό στο επάνω μέρος και ένα διαφορετικό μονόχρωμο για το κάτω μέρος. Οι χρωματικές αντιθέσεις δημιουργούν μοναδικά λουκ και είναι ένας εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το στιλ.