A/K'15: Καρό βισύ

08.07.2015
Ένα από τα πιο σούπερ τρεντ μόδας της σεζόν σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και χρώματα είναι χωρίς αμφιβολία το καρό βισύ που κυριάρχησε στα σόου των οίκων Michael Kors και μας παρουσιάστηκε σε κλασικούς συνδυασμούς του λευκού και του μαύρου ή του μπλε ενώ οι τρόποι που μπορείς να το φορέσεις είναι πάρα πολλοί. Το καρό βισύ που δεν είναι παρά το έντονο καρό -πιο μικρό ή πιο μεγάλο- που αποθέωσαν οι οίκοι Oscar de la Renta, Michael Kors, Altuzarra, Bottega Veneta, Diane von Furstenberg, Ralph Lauren και πολλοί άλλοι.

Ένα από τα πιο σούπερ τρεντ μόδας της σεζόν σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και χρώματα είναι χωρίς αμφιβολία το καρό βισύ που κυριάρχησε στα σόου των οίκων Michael Kors και μας παρουσιάστηκε σε κλασικούς συνδυασμούς του λευκού και του μαύρου ή του μπλε ενώ οι τρόποι που μπορείς να το φορέσεις είναι πάρα πολλοί.

Το καρό βισύ που δεν είναι παρά το έντονο καρό -πιο μικρό ή πιο μεγάλο- που αποθέωσαν οι οίκοι Oscar de la Renta, Michael Kors, Altuzarra, Bottega Veneta, Diane von Furstenberg, Ralph Lauren και πολλοί άλλοι.