Φ/X '15-'16: Χίλια δυο prints

16.08.2015
Τη νέα σεζόν τα animal prints μας συστήνονται από την αρχή και αποκτούν μια τελείως διαφορετιή διάσταση. Τα prints με αλεπούδες, κουκουβάγιες αλλά ακόμη και με καμηλοπάρδαλη ή πεταλούδες έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στις νέες τάσεις της μόδας ανατρέποντας στο μυαλό μας την κλασική εκδοχή του. Πλέον τα κλασικά prints τα βλέπουμε να κυριαρχούν όχι μόνο στα ρούχα αλλά και τις τσάντες αλλά μέχρι και τις κάπες αφού είναι γεμάτα ενδιαφέρον σε σχέδια και χρώματα. Tα prints σε μοτίβα από δέρμα φιδιού του οίκου Chloe ή τα πιο καλλιτεχνικά και ακαθόριστα prints του Antonio Marras μας δίνουν δημιουργικές ιδέες. Εσύ διαλέγεις πώς θα τα φορέσεις.

Τη νέα σεζόν τα animal prints μας συστήνονται από την αρχή και αποκτούν μια τελείως διαφορετιή διάσταση. Τα prints με αλεπούδες, κουκουβάγιες αλλά ακόμη και με καμηλοπάρδαλη ή πεταλούδες έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στις νέες τάσεις της μόδας ανατρέποντας στο μυαλό μας την κλασική εκδοχή του.

Πλέον τα κλασικά prints τα βλέπουμε να κυριαρχούν όχι μόνο στα ρούχα αλλά και τις τσάντες αλλά μέχρι και τις κάπες αφού είναι γεμάτα ενδιαφέρον σε σχέδια και χρώματα.

Tα prints σε μοτίβα από δέρμα φιδιού του οίκου Chloe ή τα πιο καλλιτεχνικά και ακαθόριστα prints του Antonio Marras μας δίνουν δημιουργικές ιδέες.

Εσύ διαλέγεις πώς θα τα φορέσεις.