Παιχνίδι με τα στυλ

24.10.2001
Ρομαντικές φιγούρες, βικτοριανά σχέδια, σέξυ αναφορές, ανομοιογενή στοιχεία... Όλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους και αποτελούν τις προτάσεις των σχεδιαστών για το φετινό χειμώνα. Από τη φιλοσοφία του boudoir και το Moulin Rouge, στις σύγχρονες αμαζόνες και το ιππικό στυλ, όλα δείχνουν ότι η μόδα έχει τα δικά ενδυματολογικά οράματα. Το μεγάλο, όμως, γεγονός της χρονιάς είναι η επιστροφή της γούνας η οποία, πιο εκκεντρική και τολμηρή από ποτέ, "ντύνεται" με χρώματα που γεμίζουν αισιοδοξία τις μουντές, κρύες μέρες του χειμώνα.
Ρομαντικές φιγούρες, βικτοριανά σχέδια, σέξυ αναφορές, ανομοιογενή στοιχεία... Όλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους και αποτελούν τις προτάσεις των σχεδιαστών για το φετινό χειμώνα. Από τη φιλοσοφία του boudoir και το Moulin Rouge στις σύγχρονες αμαζόνες και το ιππικό στυλ, όλα δείχνουν ότι η μόδα έχει τα δικά ενδυματολογικά οράματα. Το μεγάλο, όμως, γεγονός της χρονιάς είναι η επιστροφή της γούνας η οποία, πιο εκκεντρική και τολμηρή από ποτέ, "ντύνεται" με χρώματα που γεμίζουν αισιοδοξία τις μουντές, κρύες μέρες του χειμώνα.
Boudoir
Σέξυ κορσέδες, δερμάτινα τοπ, διάφανες μπλούζες με βολάν, σατέν και πολυτελείς μουσελίνες έχουν φέτος την τιμητική τους (Chloe, Yves Saint Laurent, Chanel)
Moulin Rouge
Δαντέλα, διαφάνεια και σατέν, διχτυωτά τοπ, φορέματα-κομπινεζόν και νεορομαντικά στοιχεία αποθεώνουν το στυλ που πρώτη λάνσαρε η Νικόλ Κίντμαν για τη ταινία Moulin Rouge (Celine, Miu Miu, Anna Molinari)
Fur
Οι νέες ηρωίδες του Δόκτωρ Ζιβάγκο ανεβαίνουν στην πασαρέλα και φοράνε γούνινους σκούφους, παλτό και φούστες από γούνα (Louis Vuitton, Christian Dior, Blumarine)
Amazon
Κομψές αμαζόνες με μπότες ιππασίας και καπελάκια του τζόκεϊ (Ralph Lauren, Michael Kors, Cerruti)
New romantic
Μποέμικα, λουλουδάτα φορέματα, με μανίκια φούσκα, συνδυάζονται με τεράστια καπέλα και μας μεταφέρουν στη δεκαετία του '70 (Prada. Dries Van Noten, Marni)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ