Σαν παραμύθι...

13.11.2001
Όταν η Rose Torrente-Mett άνοιξε την Haute Couture Torrente στη γωνία Faubourg Saint Honore και Avenue Montaigne στο Παρίσι το 1969, η ιδέα της ήταν απλή: η δημιουργία ρούχων υψηλής ραπτικής που κάθε γυναίκα μπορούσε να φορέσει σύμφωνα με τον τρόπο ζωής της.
Όταν η Rose Torrente-Mett άνοιξε την Haute Couture Torrente στη γωνία Faubourg Saint Honore και Avenue Montaigne στο Παρίσι το 1969, η ιδέα της ήταν απλή: η δημιουργία ρούχων υψηλής ραπτικής που κάθε γυναίκα μπορούσε να φορέσει σύμφωνα με τον τρόπο ζωής της. Έτσι λοιπόν, οι δημιουργίες της σχεδιάστριας χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια της haute couture και την ελευθερία του pret-a-porter και ο γαλλικός οίκος γίνεται συνώνυμο της μοντέρνας, αλλά διαχρονικής έκφρασης, της γοητευτικής θηλυκότητας και της εσωτερικής κομψότητας.
Το 1971, η Rose Torrente-Mett γίνεται δεκτή στο Συνδικάτο Υψηλής Ραπτικής, στον πιο ανδροκρατούμενο κόσμο και το παραμύθι γίνεται πραγματικότητα... Πολύτιμα υφάσματα, ακριβές δαντέλες, κομψές γραμμές.
Ο οίκος Torrente συνεχίζει την πορεία του στον λαμπερό κόσμο της μόδας με δύο ακόμη συλλογές: τη σειρά Torrente For Men και Miss Torrente.
Αργότερα, η σειρά αξεσουάρ αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ για να γεννηθεί η ολοκληρωμένη κομψότητα στον μυθικό κόσμο της Rose Torrente-Mett.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ