Η κρίση «χτύπησε» την Καγιά. Άρχισε τις... θυσίες!

12.10.2011
Τελικά, αν το δεις ως αστείο, είναι να πέφτεις στα πατώματα και να γελάς με τις «θυσίες» που κάνουν τα πρόσωπα της showbiz, που και αυτά «χτυπήθηκαν»... αλύπητα από την ανελέητη οικονομική κρίση. Από την Έλλη Στάη που «έκοψε» τον σοφέρ

Τελικά, αν το δεις ως αστείο, είναι να πέφτεις στα πατώματα και να γελάς με τις «θυσίες» που κάνουν τα πρόσωπα της showbiz, που και αυτά «χτυπήθηκαν»... αλύπητα από την ανελέητη οικονομική κρίση. Από την Έλλη Στάη που «έκοψε» τον σοφέρ του άνδρα της και την Τζο την Τόγκου που έδιωξε την οικιακή βοηθό, περνάμε σε μία άλλη κυρία που κάνει και αυτή τις... θυσίες της.

Πέτυχε η κάμερα του «Πρωινού mou» την Βίκυ Καγιά και τη ρώτησαν αν σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, εκείνη χρειάστηκε να κάνει κάποιες... περικοπές. Και μη νομίζεις. Βεβαίως και χρειάστηκε να κάνει... περικοπές – θυσίες, όπως ταξίδια, ψώνια, ρούχα, πολλά ακριβά εστιατόρια. Όλα αυτά πάει, κόπηκαν μαχαίρι.

Αλλά φανταζόμαστε ότι η μεγαλύτερη «θυσία» της είναι που έχασε της φίλες της. Ναι, ναι. Προ κρίσης, η Βίκυ κάθε σαββατοκύριακο το είχε Νέα Υόρκη – Παρίσι για να επισκέπτεται τις κολλητές της. Τώρα, όμως πάνε και οι επισκέψεις αυτές. No money, no funny με φίλες. Τουλάχιστον Internet έχει να μιλάνε μέσω Skype ή πάει το έκοψε και αυτό; Γιατί, πολύ φορτσάτη την είδα στις... περικοπές και σκιάχτηκα.