"Ταύρος στο σεξ ο Κούτσερ" λέει η ερωμένη του

12.10.2011
Μέρες περιμέναμε την 23χρονη πέτρα του σκανδάλου να μιλήσει για τη νύχτα της ακολασίας που λέγεται ότι πέρασε με τον 33χρονο σύζυγο της Ντέμι Μουρ (Demi Moore). Ή μήπως… "πρώην σύζυγο";


Μέρες περιμέναμε την 23χρονη πέτρα του σκανδάλου να μιλήσει για τη νύχτα της ακολασίας που λέγεται ότι πέρασε με τον 33χρονο σύζυγο της Ντέμι Μουρ (Demi Moore). Ή μήπως… "πρώην σύζυγο";

Μιλώντας στο περιοδικό "Us Weekly" η Σάρα Λεάλ (Sara Leal) αποκάλυψε… σημεία και τέρατα.

Πρώτα από όλα η Λεάλ ισχυρίστηκε ότι ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) ήθελε να κάνει τρίο με την ίδια και την κολλητή της, Μάρτα Μπορζουκόφσκι (Marta Borzuchowski), αλλά τελικά –για κάποιον λόγο- αρκέστηκε στην ίδια, με την οποία "έκαναν τρελό σεξ επί ένα δίωρο".

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο στις λεπτομέρειες, η Σάρα αποκάλυψε ότι "έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα δύο φορές", εκείνη τη νύχτα στο ξενοδοχείο του Σαν Ντιέγκο. Τη νύχτα που συνέπεσε (!) με την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου του Κούτσερ με την Ντέμι Μουρ. Τρελή γιορτή!

"Κάναμε σεξ δύο φορές. Όλα ήταν πολύ φυσικά. Περάσαμε πολύ καλά. Εκείνος ήταν καλός. Δεν υπήρχε τίποτα παράξενο ή διεστραμμένο στην υπόθεση", ενώ αμέσως μετά αξιολόγησε με τον καλύτερο τρόπο και τις… επιδόσεις του. "Άντεξε πάρα πολύ. Κρατήσαμε περίπου δύο ώρες".

Όμως, προς υπεράσπισή της, απέναντι σε όσους βιαστούν να την κρίνουν (!), η Σάρα Λεάλ ξεκαθαρίζει ότι όταν ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με τον γάμο του, εκείνος απάντησε ότι με τη γυναίκα του "είναι σε διάσταση". Έτσι μπράβο! Δηλαδή, αλλιώς δεν θα προχωρούσε. Τους σέβεται τους θεσμούς το κορίτσι.

Όσο για τη νύχτα της ακολασίας, η Λεάλ αποκάλυψε ότι στη σουίτα του Κούτσερ βρέθηκαν 20 άτομα, οι οποίοι γλεντούσαν πίνοντας ασταμάτητα μέχρι τις 5 το πρωί.

Μετά, έμειναν μόνο τέσσερα κορίτσια που γλέντησαν γυμνές στο τζακούζι με τον οικοδεσπότη και μετά, η Σάρα και Μάρτα κατέληξαν στο κρεβάτι του.

Η Μάρτα έφυγε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

"Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι τον Άστον να λέει ότι τα πήγε περίφημα", ολοκλήρωσε η Λεάλ και άναψε φωτιές.

Στο μεταξύ, το σαββατοκύριακο που πέρασε ο Άστον και η Ντέμι απαθανατίστηκαν στο Cachuma Lake camp. Λέγεται ότι η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο κάμπινγκ της Καμπάλα κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα, και λέγεται ότι είχε ως μοναδικό σκοπό να φέρει ξανά κοντά τους δύο συζύγους. Το ζητούμενο, όμως, δεν φαίνεται να επετεύχθη.

Ζωή Κίττα