Μελέτη: Διασκέδασε με πρώην και νυν σύντροφο!

12.10.2011
Πςςςς, μαθήματα ανωτερότητας και πολιτισμένου χωρισμού παρέδωσε τις προάλλες η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρέθηκε να διασκεδάζει στο ίδιο μαγαζί, στην ίδια παρέα με νυν και πρώην σύντροφο. Ναι, ναι τα σόκια είναι διπλά. Πρώτον: βρήκε η Μελέτη γκόμενο και δεν το πήραμε χαμπάρι; Και κυρίως δεν είπε κάτι;

Πςςςς, μαθήματα ανωτερότητας και πολιτισμένου χωρισμού παρέδωσε τις προάλλες η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρέθηκε να διασκεδάζει στο ίδιο μαγαζί, στην ίδια παρέα με νυν και πρώην σύντροφο. Ναι, ναι τα σόκια είναι διπλά. Πρώτον: βρήκε η Μελέτη γκόμενο και δεν το πήραμε χαμπάρι; Και κυρίως δεν είπε κάτι; Απιστεύτου. Αλλά, όπως διαβάσαμε, η Ελεονώρα δεν μιλάει για τη νέα της σχέση και τον γοητευτικό κύριο που της «έκλεψε» την καρδιά, επειδή θέλει να τον προστατέψει από τη δημοσιότητα.

Δεύτερον: με ποιον πρώην και πού συναντήθηκε; Με τον Γιάννη Ολζιέρσκι και τούτη είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που το πρώην ζεύγος διασκεδάζει μαζί. Αν και τώρα, η συνάντηση ήτο τυχαία και στην αρχή... αμήχανη, ελέω νυν.

Που λες, Μελέτη και «άγνωστος» νυν συναντήθηκαν με Γιάννη σε κλαμπ του Κολωνακίου και όπως διαβάσαμε στην αρχή υπήρξε μία μικρή αμηχανία. Στη συνέχεια, όμως, το κλίμα... ζεστάθηκε και μέσα σε λίγη ώρα βρέθηκαν all together στο ίδιο τραπέζι να διασκεδάζουν και να γελάνε. Σουηδικά πράγματα λέμε.