Σοκ από τον θάνατο του επιχειρηματία Ν. Γιγουρτάκη!

12.10.2011
Σοκαρισμένη είναι η showbiz και ειδικότερα ο χώρος της νύχτας από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων (ανάμεσα τους το Romeo) «έφυγε» το βράδυ της Τρίτης από ανακοπή (αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις) και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη

Σοκαρισμένη είναι η showbiz και ειδικότερα ο χώρος της νύχτας από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων (ανάμεσα τους το Romeo) «έφυγε» το βράδυ της Τρίτης από ανακοπή (αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις) καρδιάς και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πώς συνέβη αυτό στον Γιγουρτάκη, αφού όπως υποστηρίζουν ήταν άνθρωπος που έκανε υγιεινή ζωή και περνούσε ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο.

Ο Νικόλας, όπως τον έλεγαν οι φίλοι του ή ο «Έλληνας Μπέκαμ» όπως τον είχαν «βαφτίσει» τα περιοδικά ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής showbiz. Από το πλευρό του πέρασαν πολλές αιθέριες υπάρξεις, στην πλειοψηφία τους μοντέλα, όμως η σχέση του που απασχόλησε για καιρό τον Τύπο (και η μεγαλύτερη σε διάρκεια) ήταν αυτή με την Χριστίνα Κολέτσα.

Ο Γιγουρτάκης δούλευε στις επιχειρήσεις που διατηρούσε η οικογένεια του και μάλιστα έδινε το «παρών» του κάθε βράδυ. Οι φίλοι του είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Τώρα, όλοι περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας οπότε κι επίσημα θα γνωρίζουν τα αίτια του θανάτου του.