Η Μουρ χαμογελά αινιγματικά - αγωνιά ο Κούτσερ

13.10.2011
Μόλις άρχισε να "κελαηδά" η ερωμένη του 33χρονου ηθοποιού για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι και εκείνος έχει αρχίσει να κοιτά στο γραμματοκιβώτιο για τα χαρτιά του διαζυγίου!

Μόλις άρχισε να "κελαηδά" η ερωμένη του 33χρονου ηθοποιού για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι και εκείνος κοιτά στο γραμματοκιβώτιο για τα χαρτιά του διαζυγίου!

Δύο εβδομάδες μετά τον σάλο που ξεσήκωσαν οι αποκαλύψεις για το παραστράτημα του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και μάλιστα την παραμονή της 6ης επετείου γάμου του με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και οι φήμες θέλουν τα "ψωμιά" του άπιστου συζύγου να τελειώνουν…

"Ό Άστον ομολόγησε, τελικά, την απιστία του. Η Ντέμι καταστεναχωρήθηκε αλλά δεν ξαφνιάστηκε τελείως αφού το γεγονός και μόνο του ότι είχαν περάσει την επέτειό τους χωριστά, κάτι της έλεγε", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline τονίζοντας όμως ότι ο γάμος τους είχε ήδη εδώ και αρκετό καιρό προβλήματα.

"Η Ντέμι ήδη συμβουλεύεται δικηγόρους και παρότι ο Άστον θέλει να το "παλέψει" και να γλιτώσει το διαζύγιο, δεν το βλέπει και πολύ πιθανό", συνεχίζουν οι πηγές.

Στο μεταξύ και ενώ πέτρα του σκανδάλου Σάρα Λεάλ (Sara Leal) αποκαλύπτει ότι το βράδυ της ακολασίας έκαναν δύο φορές σεξ με τον διάσημο ηθοποιό και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις, η Ντέμι ποζάρει ανέμελα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια για τα ρούχα της Ann Taylor και εντυπωσιάζει.

Στα 48 της χρόνια, η Μουρ είναι πιο λαμπερή από ποτέ και "βάζει κάτω" την όποια 20άρα. Χαμογελά με σιγουριά στον φακό, αλλά η ψυχούλα της το ξέρει…

Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσα στους δύο πάλαι ποτέ ερωτευμένους συζύγους αναμένεται. Στο μεταξύ, όμως, φαίνεται ότι οι δυο τους ζουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, ενώ την Ντέμι στηρίζουν πολύ και σημαντικά οι τρεις κόρες της από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis): η 25χρονη Ράμερ (Rumer), η 20χρονη Σκάουτ (Scout) και η 17χρονη Ταλούλα (Tallulah).

Ζωή Κίττα