Σοκαριστικό: Σύντροφος κακοποίησε την Στικούδη!

13.10.2011
Σόκι, σόκι, σόκι. Η Κατερίνα Στικούδη έπεσε θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της. Τη σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η ίδια στην Τατιάνα Στεφανίδου και τις φίλες της κι άφησε την Τάτι με το στόμα ανοιχτό.

Σόκι, σόκι, σόκι. Η Κατερίνα Στικούδη έπεσε θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της. Τη σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η ίδια στην Τατιάνα Στεφανίδου και τις φίλες της κι άφησε την Τάτι με το στόμα ανοιχτό. Η Στικούδη προχώρησε και σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της κακοποίησης.

«Δεν με χτύπησε ακριβώς. Με είχε ταρακουνήσει λίγο». Εμάς να δεις ταρακούνημα που μας έκανε η αποκάλυψη της… κακοποίησης. Όχι, μετά από το σκηνικό του «ταρακουνήματος» το Κατερινιώ δεν έμεινε εκεί. Αλλά τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το σπίτι (που λέει και το άσμα) γιατί δεν τα σηκώνει αυτά.

« Κάνω συμβιβασμούς για την αγάπη, αλλά σε αυτά δεν κάνω συμβιβασμούς. Αν ο άντρας σε χτυπήσει και σου φερθεί άσχημα, δεν σε σέβεται ούτε σε αγαπάει». Η Στικουδη αποκάλυψε αν κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού κι άμα βρεις τη σωστή απάντηση κερδίζεις ένα…smartphone. Λοιπόν, το Κατερινάκι δεν κανει σεξ, επειδή… «Θέλω να τον ζορίσω λίγο τον άλλον και να τον γνωρίσω λίγο. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να το κάνω».