Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε πρόταση γάμου στο τεκνό;

29.02.2012
Η 42χρονη Λατίνα σταρ λέγεται ότι έκανε πρόταση γάμου στον 24χρονο φίλο της Κάσπερ Σμάρτ (Casper Smart), με τον οποίο οι κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίες όλο και πληθαίνουν!

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), είναι γνωστό ότι προχωράει γρήγορα από σχέση σε σχέση και οι πηγές τη θέλουν να επιθυμεί να δεσμευτεί άμεσα με το καινούργιο της φλερτ, παρόλο που δεν έχει περάσει ούτε χρονος από τότε που χώρισε με τον Μαρκ Αντονυ (Marc Anthony).

"Δεν ήταν απόφαση της στιγμής. Μιλούσαν για γάμο εδώ και καιρό" δηλωσε πηγή στο περιοδικό Grazia. “Αλλά η Τζένιφερ ήταν αυτή που τελικά ειπε ‘Ας το κάνουμε!’ και ο Κάσπερ άρπαξε την ευκαιρία. Θέλει να την παντρευτεί και να κάνουν οικογένεια"”

Η ίδια έχει πολλές φορές στρέψει τις κάμερες πάνω της με το δαχτυλίδι που φοράει τελευταία και φαίνεται να είναι ...το μονόπετρο του σκανδάλου, πυροδοτώντας συνεχώς την κουβέντα περί γάμου μεταξύ τους στον Τύπο.

Την περασμένη βδομάδα οι δυο τους έκαναν ρομαντική βόλτα σε παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα ενώ η Λόπεζ συστησε τον νεαρό στον πρώην φίλο της P. Diddy στο πάρτυ που έγινε μετά τα Οσκαρ την Κυριακή.

Πάντως άλλη πηγή λέει ότι η Τζενιφερ δε βιάζεται να παντρευτεί, θέλει απλά να επισημοποιήσει τη σχέση της. Χαίρεται που ο Κάσπερ συμφώνησε να παντρευτούν αλλά δε βιάζονται για την τελετή. Αυτό που έχει σημασία για την ίδια είναι να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να υπάρχει μία σοβαρή σχέση παρά τη διαφορά ηλικίας. Είναι τρελά ερωτευμένη και θέλει να πει σε όλους ότι ο Κάσπερ ήρθε στη ζωή της για να μείνει."

Ε.Σ.