Ιδού τα κρυφά προσόντα του Θερού που τρέλαναν την Άνιστον

14.09.2012
Και για όσους αναρωτιούνται τι βρήκε η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός στον 41χρονο αρραβωνιαστικό της, έχουμε την απάντηση.


Μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), το επίθετο "άτυχη στον έρωτα" έγινε συνώνυμο του ονόματός της για την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η οποία πράγματι δεν μπορούσε να στεριώσει πουθενά. Μέχρι τώρα!

Ο άντρας που κατάφερε να κρατήσει κοντά του τη 43χρονη σταρ, η οποία μάλιστα δέχτηκε –παρά την αρχική άρνηση- να τον παντρευτεί είναι ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Στην αρχή δεν μας πολυγέμισε το μάτι έτσι φουλ στο μαλλί και το μούσι όπως τον πρωτοείδαμε στο πλευρό της. Όμως το λουκ ήταν για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία "Wanderlust" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) και άρα είχε ημερομηνία λήξης.

Κάποια στιγμή, ο Τζάστιν ξυρίστηκε και φάνηκε το προσωπάκι του, όμως μόλις πρόσφατα μπορέσαμε να… "εκτιμήσουμε" τα προσόντα που προφανώς είχε ζυγίσει από την αρχή η Τζεν αλλά εμείς οι υπόλοιποι αγνοούσαμε.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Θερού να κάνει βόλτα με τη μηχανή του, αλλά δεν ήταν αυτό που έκανε εντύπωση.

Όπως μπορείτε ξεκάθαρα να δείτε στη φωτογραφία που συνοδεύει την είδηση, το ενδιαφέρον εστιάζεται αναπόφευκτα στα μπράτσα του Τζάστιν που φαίνονται σαν κάτι να τα έχει… τσιμπήσει (!)

Προφανώς ο μέλλων σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον γυμνάζεται τακτικά, εξ ου και τα… μούσκουλα που λέγεται ότι λατρεύει να αγκαλιάζει η αγαπημένη του.

Ζ. Κ.