Οι κακομαθημένοι γιοι των Μπραντζελίνα

03.01.2013
Ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες για τον χριστουγεννιάτικο γάμο των Μπραντζελίνα και πηγές του πρακτορείου Cover φέρνουν στην επιφάνεια τα καμώματα των κακομαθημένων γιων της Τζολί.

Ως γνωστόν η οικογένεια Πιτ- Τζολί μαζί με συγγενείς και φίλους (τουλάχιστον 20 άτομα), πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Καραϊβική, στα Τερκς εντ Κάικος και συγκεκριμένα στο Parrot Cay, ιδιοκτησία της σχεδιάστριας Donna Karan.

Στις διακοπές τούτες, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα δεν θα λέγαμε πως περίσσευε, ειδικά στην περίπτωση του 9χρονου γιου του ζεύγους, Παξ (Pax).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, ο Παξ φρίοντισε να ενημερώσει την ξαδερφούλα του και ανιψιά του Πιτ, τη μικρή Τζόσι Νιλ (Josie Neal) πως ο Άγιος Βασίλης έχει πεθάνει για το μικρό. Η ανιψιά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και δημοσίευσε τη συνομιλία της με τον Παξ στο Twitter, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Εν το μεταξύ, ο μικρότερος γιος του ζεύγους, ο Νοξ (Knox) δεν ήθελε με τίποτα να συμμετέχει στην εκδρομή με σκάφος που οργάνωσε η οικογένεια αφού φοβάται το νερό. Ο Νοξ εκνεύρισε την οικογένεια Πιτ- Τζολί αφού είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν έλεγε να βγει έξω!

Πέραν αυτού, ο Πιτ φαίνεται πως κυνήγι θησαυρού στα νησιά για τα αγόρια, στο οποίο συμμετείχε και η 6χρονη Σιλό (Shiloh), η οποία δεν χάνει αγορίστικο παιχνίδι!

K.Π