Ο εραστής έσωσε τον γιο της Κλουμ από πνιγμό

02.04.2013
Λίγο έλειψε να πληρώσει τις οικογενειακές της διακοπές πολύ ακριβά η γερμανίδα καλλονή. Κόντεψε να χάσει τον γιο της.

Χθες, Δευτέρα, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ο γιος της, Χένρι κολυμπούσαν μαζί με τις δύο νταντάδες του στη θάλασσα του Οάχου στη Χαβάη, όταν λίγο έλειψε να πνιγούν όταν τους πλάκωσε ένα τεράστιο κύμα.

"Ένα τεράστιο κύμα μας ρούφηξε στον ωκεανό. Φυσικά ως μητέρα ανησύχησα περισσότερο για το παιδί μου και ας ήμασταν όλοι μαζί στον νερό", θυμήθηκε με φρίκη η 39χρονη Κλουμ μιλώντας για την περιπέτειά τους στο περιοδικό "UsWeekly".

Τελικά όλοι κατάφεραν να βγουν σώοι από τη θάλασσα χάρη και στην άμεση επέμβαση του σωματοφύλακα-συντρόφου της Χάιντι, Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen) ο οποίος χίμηξε στα κύματα βοηθώντας καθοριστικά την κατάσταση.

"Ο Χένρι είναι πολύ καλός κολυμβητής και κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την ακτή", δήλωσε ανακουφισμένη η Χάιντι Κλουμ η οποία είχε μαζί και τα υπόλοιπα παιδιά της, την 8χρονη Λένη, τον 6χρονο Γιόχαν και την 3χρονη Λου.

Η Χάιντι Κλουμ χώρισε από τον Σιλ τον Ιανουάριο του 2012 ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου και αφού ο διάσημος τραγουδιστής είχε υιοθετήσει τη μεγαλύτερη κόρη της γερμανίδας καλλονής από άλλη σχέση.

Ζ. Κ.