Όταν η Μαντόνα χάρισε κοσμήματα στην Καρντάσιαν

22.05.2013
Οι δύο διάσημες κυρίες της σόουμπιζ δεν γνωρίστηκαν… χθες. Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο πίσω από την πρώτη τους συνάντηση και η αποκάλυψη γίνεται από την ίδια τη βασίλισσα της ποπ.

Η Μαντόνα (Madonna) και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) συναντήθηκαν στο λαμπερό Met Gala στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά.

Η 32χρονη έγκυος ριάλιτι σταρ υπήρξε φαν της Ματζ από τα μικράτα της και, όπως της θύμισε η ίδια –γιατί εκείνη δεν το θυμόταν (!)- είχαν γνωριστεί και πολύ παλιότερα.

"Τη γνώρισα πριν από πολλά πολλά χρόνια όταν ήταν μικρό κοριτσάκι και μου είχε πει ότι ήταν τεράστια θαυμάστρια. Εκείνη την περίοδο φορούσα άπειρα πλαστικά βραχιολάκια στα χέρια μου. Τα έβγλα λοιπόν και της τα έδωσα όλα", αποκάλυψε η 54χρονη στα μιλώντας στο Extra συμπληρώνοντας ωστόσο ότι η ίδια είχε ξεχάσει το συμβάν και της το θύμισε η Κιμ "τις προάλλες".

Κατά τα άλλα, η μέλλουσα μανούλα συνεχίζει να στρογγυλεύει, και ως προς τις στυλιστικές της επιλογές –που έχουν επικριθεί δεόντως τους τελευταίους μήνες- είχε ένα πράγμα μόνο να πει: "Δεν κάνω μόδα. Απλά φοράω ό,τι μου μπαίνει".

Ζ. Κ.