Ποια σταρ του Game of Thrones αρνείται το γυμνό;

22.05.2013
Λέγεται ότι μία από τις πρωταγωνίστριες της επιτυχημένη σειράς που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης –αλλά και παράνομου "κατεβάσματος"- δεν θέλει να γδύνεται άλλο.

Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου "Game of Thrones" ("Παιχνίδι του Στέμματος", όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά) του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν τα έχει όλα: δολοπλοκίες, πολέμους, έρωτα, προδοσία, σεξ, γυμνό, θανάτους, γεννήσεις, φιλίες…

Μία από τις πρωταγωνίστριες, που στη σειρά ενσαρκώνει τη σύζυγο του Ρομπ Σταρκ, Ταλίσα, είναι η εγγονή του μεγάλου Τσάρλι Τσάπλιν (Charlie Chaplin), Ούνα (Oona) και μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξη, αποκάλυψε ότι μια συνάδελφός της είπε στα αφεντικά ότι δεν θα κάνει άλλες γυμνές σκηνές.

"Ένα από τα κορίτσια της σειράς που έβγαλε τα ρούχα της περισσότερο από όλες τις τρεις πρώτες σεζόν, τώρα έχει σταματήσει τελείως καθώς δήλωσε ότι θέλει να γίνει γνωστή για την υποκριτική και όχι για το στήθος της", αποκάλυψε η 26χρονη ηθοποιός, η οποία επίσης έχει γυρίσει ουκ ολίγες σέξι, γυμνές σκηνές με τον τηλεοπτικό σύζυγο και βασιλιά της.

Μπορεί όνομα να μην έδωσε η Ούνα, όμως όλες οι υποψίες πέφτουν επάνω στην Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke), που ενσαρκώνει με εντυπωσιακό τρόπο την Ντενέρις Ταργκάριαν (Daenerys Targaryen) και στις τρεις πρώτες σεζόν έχει όντως εμφανιστεί πολλές φορές τόπλες, αλλά και ολόγυμνη.

Για την ιστορία, αυτή την εποχή στην Αμερική, αλλά και στην Ελλάδα μία μόνο μέρα αργότερα από τη συνδρομητική τηλεόραση, προβάλλεται ο τρίτος κύκλος της σειράς ενώ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί έχει δοθεί το πράσινο φως για τέσσερις (!) ακόμη. Έτσι… Να έχουμε να βλέπουμε.

Ζωή Κίττα