Η απάτη που ετοιμάζει η Καρντάσιαν με το μωρό

23.05.2013
Τα σχέδια που κάνει η διάσημη ριάλιτι σταρ δύο μήνες πριν γεννήσει δεν ακούγονται και τόσο… αθώα.

Οι συντριπτική πλειοψηφία των διασήμων που γίνονται γονείς πουλάνε τις πρώτες φωτογραφίες των παιδιών τους σε όποια έκδοση τους προσφέρει τα περισσότερα και στη συνέχεια προσφέρουν το ποσό αυτό σε διάφορες φιλανθρωπίες –ή και όχι!!!

Στην περίπτωση της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς φήμες θέλουν τον πατέρα του παιδιού και σύντροφό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) να έχει θέσει βέτο τύπου "το παιδί δεν φωτογραφίζεται, τελεία και παύλα".

Με αυτά τα δεδομένα και η 32χρονη μέλλουσα μανούλα "υπάκουσε" στον άντρα, όμως ως "καλό παλλικάρι" έψαξε να βρει και άλλο… μονοπάτι.

Έτσι, όπως αποκάλυψε φίλος της στο περιοδικό "Life & Style" η Κιμ βρήκε τρόπο ώστε να έχει "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο".

"Η Κιμ βρήκε τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο. Κανονίζει να τραβήξουν οι παπαράτσι την πρώτη φωτογραφία του μωρού και στη συνέχεια να την πουλήσουν εκείνοι στα περιοδικά. Εκείνη έτσι θα μπορεί να υποκριθεί ότι δεν 'ξέρει' τίποτα", αποκάλυψε η πηγή συμπληρώνοντας ότι το μόνο που θέλει ο Κάνιε από την άλλη είναι μια απλή ανάρτηση στο Tumblr ή το Instagram, όπως έκανε και ο κολλητός του ο Τζέι Ζι (Jay Z) με την Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…

Ζ. Κ.