Η κόρη Καρντάσιαν και η Κου Κλουξ Κλαν

29.07.2013
Τη μεγάλη επάνοδο μετά τη γέννηση του παιδιού της ετοιμάζει η ριάλιτι σταρ και κάνει αποκαλύψεις.

Η διάσημη ριαλιτοοικογένεια Καρντάσιαν (Kardashian) επιλέγει ονόματα που ξεκινούν από "Κ" για τα μέλη της απολύτως σκόπιμα και για τον λόγο αυτό, όλοι περίμεναν και την Κιμ (Kim) να κάνει το ίδιο όταν γέννησε την κορούλα της στις 15 Ιουνίου.

Αν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς ότι από το ίδιο γράμμα ξεκινά και το όνομα του μπαμπά Κάνιε (Kanye) τότε ένας λόγος παραπάνω. Ή μήπως όχι.

Γιατί το όνομα του μωρού αποκαλύφθηκε –παρότι από το ίδιο ακόμη δεν έχουμε δει ούτε πατουσάκι- και ξενικά από "Ν".

Νορθ (North) την ονόμασαν την κόρη τους οι Κίμυε και όπως εξηγεί η μαμά, που από τη στιγμή που γέννησε εξαφανίστηκε από προσώπου γης, οι λόγοι ήταν "προληπτικοί". Με όλες τις σημασίες της λέξης μάλιστα.

Κιμ, Κάνιε και κάτι ακόμη από "Κ", τότε θα έφτιαχνε το "ΚΚΚ" που μοιραία παραπέμπει στη διαβόητη ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν, η οποία αποκαλείται έτσι χάριν συντομίας εδώ και χρόνια.
Και η Κιμ, λένε πηγές πολύ κοντινές στην 32χρονη σταρ, δεν τον θέλει τον συσχετισμό…

Κατά τα άλλα, φήμες θέλουν τη διάσημη λεχώνα να ετοιμάζει με μεγάλη λεπτομέρεια την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα.

Η Κιμ, φέρεται αποφασισμένη να βρεθεί στη μεγάλη γιορτή που θα κάνει η ετεροθαλής αδελφή της, Κάιλι Τζένερ για τα 16 της χρόνια τον Αύγουστο αλλά καθώς δεν θέλει να επισκιαστεί το γεγονός από την ίδια, θέλει να έχει προηγηθεί η δική της πρώτη -επίσημη- εμφάνιση.

Εμείς, πάντως, είμαστε έτοιμοι...

Ζ. Κ.