Glee: Η Λία Μισέλ μιλά για τον χαμό του Κόρι της

30.07.2013
Ο ξαφνικός θάνατος του Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith) σόκαρε τους πάντες και ιδιαίτερα τη σύντροφό του, η οποία μόλις μπόρεσε να "ψελλίσει" κάτι σχετικά.

Η Λία Μισέλ (Lea Michelle) και ο Κόρι υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του νεότερου Χόλιγουντ τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής.

Στα 31 του χρόνια ο ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ρόλο του "Φιν" στο μουσικό σόου βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης και αλκοόλ σε ξενοδοχείο του Βανκούβερ στις 13 Ιουλίου.

Στην αρχή, η 26χρονη σύντροφός του, που ερμηνεύει τη "Ρέιτσελ" στο "Glee" -κάνοντας το ζεύγος γνωστό ως "Φιντσελ"- είχε εκδώσει μια ανακοίνωση εκλιπαρώντας για ησυχία και "ιδιωτικό χρόνο".

Χθες, φαίνεται ότι η Λία βρήκε το σθένος να μιλήσει για την τραγική απώλειά της μέσω Twitter, ποστάροντας ταυτόχρονα και μια προσωπική της φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

"Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε αυτή τη δύσκολη στιγμή με την απέραντη αγάπη και στήριξή σας. Ο Κόρι θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου", έγραψε η Μισέλ δίπλα στη φωτογραφία της με τον Μόντεϊθ ενώ δεν είναι λίγοι οι φίλοι που ανησυχούν για το πώς θα καταφέρει -συναισθηματικά και νοητικά- να συνέλθει.

"Μοιάζει τόσο άδικο και αδύνατο να το επεξεργαστεί κανείς. Τη μια στιγμή είναι έξαλλη και την άλλη γεμάτη τύψεις", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Look".

Την περασμένη εβδομάδα, όλοι οι συντελεστές του "Glee" έκαναν ένα ιδιωτικό μνημόσυνο για τον Κόρι στο στούντιο όπου γυρίζεται το σόου, η πέμπτη σεζόν του οποίου, παρεμπιπτόντως, θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε μια χαρακτηριστική σκηνή του "Glee" όπου ο Φιν κάνει πρόταση γάμου στη Ρέιτσελ του.

Ζ. Κ.