Κώστας Βουτσάς: "Βαθύτατα κομπλεξικοί όσοι θάβουν τη Ζέτα"

30.07.2013
Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν η Ζέτα Μακρυπούλια μπήκε στο στόχαστρο πολλών συναδέλφων της, οι οποίοι είχαν αμφισβητήσει τις υποκριτικές της δυνατότητες.

Η Ζέτα δεν είχε μπει στη διαδικασία να απαντήσει ποτέ σε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια, ενώ σε συνεντεύξεις τους κάποιοι ηθοποιοί είχαν σπεύσει να την υπερασπιστούν.

Τώρα όμως η όμορφη Ζέτα βρήκε ένα νέο «σύμμαχο» ηθοποιό- μύθο του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Βουτσά.

Ο λατρεμένος μας ηθοποιός που πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της επί σκηνής τον ερχόμενο χειμώνα στο Παλλάς στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό» έδωσε συνέντευξη στο TVZapping και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Η Ζέτα είναι πανέμορφη γυναίκα και παράλληλα εκπληκτικό πλάσμα, εξαιρετική επαγγελματίας, πολύ καλή ηθοποιός. Θυμώνω πολύ με όσους τη ‘θάβουν’ και της επιτίθενται. Είναι βαθύτατα κομπλεξικοί, αυτό έχω να πω. Μακάρι να είχαμε… δέκα Ζέτες. Είναι υπέροχη!», είπε ο Κώστας Βουτσάς.

Και για όσους δεν πείστηκαν ακόμα, κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο δημιουργός των μεγάλων μιούζικαλ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου σίγουρα θα γοητευόταν από εκείνη και θα την έκανε πρωταγωνίστρια σε μια νύχτα.

Ν.Ε.